2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی حموم میکنی مخصوصاً اگه آب گرمه

گرما باعث گشاد شدن رگهای خونی صورت میشه

خون بیشتر میاد سطح پوستت و باعث قرمزی گونه میشه

ولی وقتی یخ میذاری

سرما باعث تنگ شدن رگها میشه

جریان خون سطحی کمتر میشه و قرمزی کمتر دیده میشه

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

کلا یخ شنیدم خوب نیست باعث دهیدراته شدن پوست میشه نزار

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

وقتی حموم میکنی مخصوصاً اگه آب گرمهگرما باعث گشاد شدن رگهای خونی صورت میشهخون بیشتر میاد سطح پوستت و ...

الان دقیقا نمیدونم چیکار کنم چون میگن آب گرم یا داغ باعث میشه زودتر پیر بشیم🥺

الان دقیقا نمیدونم چیکار کنم چون میگن آب گرم یا داغ باعث میشه زودتر پیر بشیم🥺

اب ولرم خب قرار نیست خیلیی داغ یا خیلی سرد باشه که

اب ولرم خب قرار نیست خیلیی داغ یا خیلی سرد باشه که

یعنی تو با آب ولرم که میشوری پوستت خوبه؟

آخه خب منم دلم میخواد مثل بقیه گونه هام سرخ بشه اما یخ کا میزاشتم اصن بعدش هیچ اثری از سرخی گونه نبود و امروز که حموم کردم پوستم واقعا شاداب شد😑

یعنی تو با آب ولرم که میشوری پوستت خوبه؟ آخه خب منم دلم میخواد مثل بقیه گونه هام سرخ بشه اما یخ کا م ...

اره

ژنتیکه بیشتر ربطی نداره ب این چیزا