2777
2789

نزدیک ۲۰ تا دکتر متخصص رفتم تا درمان شم اما همش مقطعی بودن به محض قطع داروها عفونتم برگشت میزد

من واقعااااا ب طب سنتی اعتقادی نداشتم اما ی خانم تو روبیکا خیلیی کمکم کرد و با توصیه ها و داروهای طبیعی از ریشه درمان شدم حتی بعد قطع داروها برگشت نزد

چون نتیجه گرفتم گفتم ب شماهم بگم اگه شرایط خوبی ندارین خیلی بهتون کمک میکنه حس میکنم خدا برام فرستاده اون خانومو اگه خواستین ایدیشونو بهتون بدم

نه ممنون

#نه به طب سنتی😏

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فععععععک نکنم راست بگیتبلیغه

هرطور مایلید من برای کسایی که واقعا مشکل و داشتن تاپیک و گذاشتم چون یادمه خودم برای حل مشکلم ب هر ریسمانی چنگ مینداختم شایدم واقعن یکی نیاز داشت

[QUOTE=411108019]باید خلاقانه تر تبلیغ کنید گلم[/QUعادت به توضیح کارم ندارم مهمم نیس چی دربارم فکر میکنید در هرصورت امیدوارم کسی که واقعا نیاز داره این تاپیکو ببینه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز