2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره تو هری پاتر

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

شاید در ظاهر اره ولی هرکس دنبال این چیزا رفته بدبخت شده

خانم ها منطقی بهش نگاه کنید دعانویسا خودشون بدبختن یا گوشه خیابونن یا تو یه آلونک خیلی کوچیک هیچی هم ندارن بعد شما میرید پیششون دعای ثروت میگیرید واقعا!!😂🤦🏻♀️

شاید در ظاهر اره ولی هرکس دنبال این چیزا رفته بدبخت شده خانم ها منطقی بهش نگاه کنید دعانویسا خودشون ...

میدونستی دعاهای خودشون برای خودشون تاثیر نمیزاره

اینو خیلی سال پیش شنیدم

مادربزرگم زمان ازدواجش هم نمیتنست رابطه برقرار کنه هم برا اون و بعدشم بچه داررنمیشد

یه سیدی اومد خونشون دعایی خوند میگه از تو اسمون یه تیکه پارچه سیاه گلمالیده شده افتاد تو سرمون

بعد اون سیده بهش گفت جنا گفتن ۷تا بچه میاری ۵تاپسر ۲ تا دختر

که مادربزرگم ۵تا پسر و ۱دختر که مامانمه اورد

اونیکی دختر کجا رفت نمیدونیم

اما مادربزرگم همیشه خدا مشکلات روحی داره به نظرم بخاطر همون طلسما و ایناست

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مادربزرگم زمان ازدواجش هم نمیتنست رابطه برقرار کنه هم برا اون و بعدشم بچه داررنمیشد یه سیدی اومد خون ...

من انقدر راه های مختلف رفتم خسته شدم

برای این جور موضوعات نمیخوام

میخوام یکم از این درد و بلاها کم بشه

خیلی خسته شدم

بخدا الان خوابیده بودم تو خواب تپش قلب داشتم یکدفعه میپرم از خواب اروم نمیشم

من دیدم که با دعا وطلسم سرطان گرفت و مریض شد

من یه مادر شوهر دیدم با دعا کاری کرد عروس با دوتا بچه طلاق بگیره

من یه فرد نزدیک دیدم که شوهرش تو بیمارستان بود و دکترا جواب کرده بودن خوب شد رفت

من یه منشی دکتر دیدم که برای دکتره داشت دعا میزد باهاش ازدواج کنه

خدایا به دادمون برس خدا لعنت کنه حرومزاده هایی که زندگی مردمو بهم میزنن و سرنوشتشونو عوض میکنن

من انقدر راه های مختلف رفتم خسته شدم برای این جور موضوعات نمیخوام میخوام یکم از این درد و بلاها کم ب ...

ببین میگن اینچیزا ممکنه یه مدت قطع بشه و مشکلت برطرف بشه اما بعدش به شلهای دیگه برمیگرده باز به زندگیت با شدت بیشتر

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی