unique_girllll مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1082 عنوان گاهی با خودم میگم 76 بازدید | 7 پست خودمو بکشم راحت بشم از زندگی ولی بعضی وقتا میگم خودم که نابود شدم حداقل برم سرکار پدر مادرم کمک کنمولی دیگه واقعا حالم داره از زندگی بهم میخوره تحملش برام سختهدلیل نپرسید امروز | 16:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tazevaredhastam عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 665 برای همه همینه کاش یه بمب اتم بزنن کره زمین نابود شه
unique_girllll مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1082 برای همه همینه کاش یه بمب اتم بزنن کره زمین نابود شه بخدا خیلی خستمتحمل این زندگی بی عدالتیا و....برام خیلی سختهکاش خدا بفهمه
مری__پاپینز عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 3179 چی بگم نمیدونم اعتقاد داری یا نه تو برنامه زندگی پس از زندگی یه دختره دچار مرگ موقت شده بود و اونجا یه دختر خیلی پریشون دیده بود ، اون روح بهش آدرس داده بود گفته بود اینا پدر و مادرمن برو بهشون بگو منو ببخشن خیلی به خاطر خودکشیم و دردی که بهشون وارد کردم در عذابم 🙁🙁
unique_girllll مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1082 چی بگم نمیدونم اعتقاد داری یا نه تو برنامه زندگی پس از زندگی یه دختره دچار مرگ موقت شده بود و اونجا ... دیگه به هیچی اعتقاد ندارماگه خدایی هست کاش منو زود بکشه قبل اینکه خودم اینکارو کنم
tazevaredhastam عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 665 بخدا خیلی خستمتحمل این زندگی بی عدالتیا و....برام خیلی سختهکاش خدا بفهمه تحمل کن مث من مث اون مث همه این دنیا مزخرف ترین جا برای آدمای بی پوله
unique_girllll مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1082 تحمل کن مث من مث اون مث همه این دنیا مزخرف ترین جا برای آدمای بی پوله چقدر تحمل دیگه صبرو تحملم تموم شدهکاش خدا آدمای بی پولو به وجود نمیاورد اصلا
tazevaredhastam عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 665 چقدر تحمل دیگه صبرو تحملم تموم شدهکاش خدا آدمای بی پولو به وجود نمیاورد اصلا قشنگم به این فکر کن ک یه روزی تموم میشه و تنها نیستی خیلیا مث من و تو هستن حتا بدتر دلتو ب چیزایی ک داری خوش کنهمینکه مامان بابات سایشون رو سرته