2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سرفیسم دوست دارم ولی نمیدونم کدوم مدلشو

تنها چیزی که منو به شک انداخته بود این بود با پولم نسخه های ویندوزی قوی تری بگیرم که منصرف شدم بنظرم ارزش هاشون زود میاد پایین

شب بود و ماه بود و میو

تنها چیزی که منو به شک انداخته بود این بود با پولم نسخه های ویندوزی قوی تری بگیرم که منصرف شدم بنظرم ...

اا جدی؟ منم چون میدونم مک ها باتریشون سلامتش میاد پایین خیلی حرصم میگیره از این موضوع😂😔

پس با توجه به تحقیقاتی که کردی همون مک بهتر از سرفیسه نه؟

شمع تراپیست🕯️🎀. قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!🤍

اا جدی؟ منم چون میدونم مک ها باتریشون سلامتش میاد پایین خیلی حرصم میگیره از این موضوع😂😔پس با توجه ...

وای منم اوایل اعصابم خورد میشد ولی به این نتیجه رسیدم من استفاده نکنم نفر بعدی استفاده خواهد کرد و در کل مصرفی هست همه اینا و تقصیر ما نیست که گرونه =(

شب بود و ماه بود و میو

الان چندن؟ اگه با ویندوز راحتی و برنامه نویس یا کار تکنیکی داری ممکنه بعضی اموزش هاش فرق کنه، در حال ...

برنامه نویس نیستم یه لپتاب ویندوزی دارم ولی تصمیم گرفتیم با داداشم که یه مک بخریم شریکی استفاده کنیم چون طراحی سه بعدی و بازی میکنه منم هر از گاهی پروژه های درسیمو باید رندر بگیرم لازم میشه

شب بود و ماه بود و میو

برنامه نویس نیستم یه لپتاب ویندوزی دارم ولی تصمیم گرفتیم با داداشم که یه مک بخریم شریکی استفاده کنیم ...

برا من لپ تاپ معمولی هم کارمو راه میندازه

به نظرت مک دست دو بگیرم یا نه

وای منم اوایل اعصابم خورد میشد ولی به این نتیجه رسیدم من استفاده نکنم نفر بعدی استفاده خواهد کرد و د ...

دقیقا زندگی همینه💕

برا من لپ تاپ معمولی هم کارمو راه میندازهبه نظرت مک دست دو بگیرم یا نه

بنظرم مک دست دو نخرید چون اعتماد کردن این روزا سخته و با اون پول ویندوزی بهتری میشه خرید...حداقل داداشم که خیلی سر در میاره اینو میگه

شب بود و ماه بود و میو

بنظرم مک دست دو نخرید چون اعتماد کردن این روزا سخته و با اون پول ویندوزی بهتری میشه خرید...حداقل داد ...

اا باشه چشم مرسی از راهنماییت🤍

فکر کنم مدل قدیمی ولی آنباکس نشده بهتر باشه😂😭

اا باشه چشم مرسی از راهنماییت🤍فکر کنم مدل قدیمی ولی آنباکس نشده بهتر باشه😂😭

عزیزم اگه خواستی بخری با پردازنده ی سری m بخر اونایی که m نیستن خیلی قدیمی ان ...

شب بود و ماه بود و میو