2777
2789
عنوان

اخرین پیام ممد🥲😂🥺🤍

1 بازدید | 19 پست

پارتنرم رفته سفر

ی مدته کلا نتونسته بودیم صحبت کنیم

دیروز ک پیام داد صحبت کردیم کلی ابراز دلتنگی و ابراز دوست داشتن کرد و تموم شد

باز دیدم آخر شب برام نوشته بدون از علاقم بهت هیچوقت کم نشد و نمیشه قربون تو بشم من الهی

خلاصه ک همینو از صبح ۶۰۰ بار خوندم😂🥺

آقایون اگر میدونستن چطوری محبتت کنن هیچ خانم افسرده ای تو دنیا نبود مطمئنم🥲

اینو از یه روانشناس شنیدم ک میگفت مردا در طول روز فقط ۱۰ دقیقه خیلی خالصانه به زنشون محبت کنن کل روز حال زنشون خوبه :))

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

آره واقعا حرفهای خوبی که از ته دل هستن تا چندین روز همش مروز میکنم و حالمو خوب میکنه

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا این جوریه. نمیدونم چرا اما کوچکترین حرکت و کوچکترین حرف از طرف همسر اتفاق بیفته من تا روزها. بهش فک میکنم خوب باشه ذوق میکنم و سعی میکنم غذاهای خوشمزه تر درست کنم و خونه رو مرتب تر نگه دارم اونجوری ک خوشحالش کنم ولی اگ حرفش بد باشه بداخلاقی کنه مناصلا یادم نمیره و کلا خونه بهم ریخته میشه چون انرژیم میره نارحت میشم. کارای خونه هم بزور انجام میدم

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم

به به ملیکا جون پایدار باشین عزیزممم😁❤️

آره خدایی من خودم به شخصه تا اون محبت روزانم رو ازش دریافت نکنم دپرسم و احتمال داره خفش کنم😂

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

واقعا این جوریه. نمیدونم چرا اما کوچکترین حرکت و کوچکترین حرف از طرف همسر اتفاق بیفته من تا روزها. ...

مامان منم همینه

کلا همهههه خانما همینن

همیشه میگم کاش کاره ای تو سیستم آموزشی بودم

ی کتاب جدا درباره محبت کردن و روانشناسی رابطه هم برای دخترا هم پسرا در نظر میگرفتم

کاش ب جای ی سری درسا ک هیچوقت بدردمون نخورد

از همون دوران مدرسه شیوه زندگی رو یادمون میدادن

دعا کردم قربونت برم الهی ک بهش برسیو برات حمدم خوندم عزیزدل من منم درکت میکنم چون منم یکیو دوسدارممم ...

منم برای بهم رسیدنتون حمد خوندم عزیزم

انشالله ک همین سال پیش رو سال بهم رسیدنتون باشه و مال هم شید🫂😍😍💖

منم برای بهم رسیدنتون حمد خوندم عزیزمانشالله ک همین سال پیش رو سال بهم رسیدنتون باشه و مال هم شید🫂 ...

قلب منییی اخه مهربونمممم ممنونم از حس قشنگی ک بهم دادیییی🥺😍😍😍من تاپیکاتو کمو بیش میبینم حس خوبی میدی بهممم از خدا میخام واقعا ب ممد برسی چون دوسشداری🥺😍

به به ملیکا جون پایدار باشین عزیزممم😁❤️آره خدایی من خودم به شخصه تا اون محبت روزانم رو ازش دریافت ن ...

دورت بگردم مررسی🫂💕😍

اره بخدا منم وقتی میبینم محبتش کم شده اینقددددر باهاش بد رفتاری میکنم و حرصش میدم😬😂