2777
2789
عنوان

درد ودل

1 بازدید | 19 پست

بچه ها باید چیکار کنم من پدرم مریضه نمیتونه حمایتم کنه مادرم خرج مارو میده در ظاهر ولی هیچی واسه خونه نمیخره خودشم خسیسه هیچی نمیخوره بازم من میگم به جهنم کارم دنبالش هستم پیدا نکردم خیاطی بلدم الان دوتا پارچه خریده بودم با پول سهام عدالتم برداشتم بدوزم بلکه کسی بخره پارسال واسه پول غذا مجبور شدم وام بردارم قسطاش مونده الان پارچه هارم قایم کرده اگه غذا بخورم میگه نخور پول غذاها زیاده کوفت بخور در حالیکه شصت تومن مبل سفارش داده دو تخته فرشم واسه عید خریده بی پول نیست اصلا با این زن باید چیکار کنم دیوونه شدم از دستش از صبح کلی گریه کردم خسته شدم واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو سرکار کنارش عصرها خیاطی بکن حقوق ماه اولت رو نصف خرج خودت نصف متریال خیاطی بگیر اما لباس نه رومیزی و رو بالشتی شیک و فانتزی و....که تو بورسن

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
برو سرکار کنارش عصرها خیاطی بکن حقوق ماه اولت رو نصف خرج خودت نصف متریال خیاطی بگیر اما لباس نه رومی ...

من مشکل معده دارم دایم نمیتونم کار کنم گفتم حداقل تو خونه خیاطی کنم اونم نمیزاره

روده تحریک پذیر

اصلا مهم نیست یک قرص ارزون تو داروخونه علاجش هست . برو سرکار کدوم شهری همینجا ده تا کار بفرستم برات برو شروع بکن بمونی خونه و هی تاپیک بزنی تا صدسال هیج اتفاقی نمیوفته همکار من مجرده سرطان داره سرکاره

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
اصلا مهم نیست یک قرص ارزون تو داروخونه علاجش هست . برو سرکار کدوم شهری همینجا ده تا کار بفرستم برات ...

مال من خیلی شدیده کاش سرطان داشتم این مریضی زو نمیگرفتم کار زیاده ولی نمیتونم برم وگرنه یه لحظه هم اینجا نمیموندم