تعلیقی_قالیباف مدیر استارتر عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 2064 عنوان درد ودل 1 بازدید | 19 پست بچه ها باید چیکار کنم من پدرم مریضه نمیتونه حمایتم کنه مادرم خرج مارو میده در ظاهر ولی هیچی واسه خونه نمیخره خودشم خسیسه هیچی نمیخوره بازم من میگم به جهنم کارم دنبالش هستم پیدا نکردم خیاطی بلدم الان دوتا پارچه خریده بودم با پول سهام عدالتم برداشتم بدوزم بلکه کسی بخره پارسال واسه پول غذا مجبور شدم وام بردارم قسطاش مونده الان پارچه هارم قایم کرده اگه غذا بخورم میگه نخور پول غذاها زیاده کوفت بخور در حالیکه شصت تومن مبل سفارش داده دو تخته فرشم واسه عید خریده بی پول نیست اصلا با این زن باید چیکار کنم دیوونه شدم از دستش از صبح کلی گریه کردم خسته شدم واقعا امروز | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wolf_night عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1716 برو سرکار کنارش عصرها خیاطی بکن حقوق ماه اولت رو نصف خرج خودت نصف متریال خیاطی بگیر اما لباس نه رومیزی و رو بالشتی شیک و فانتزی و....که تو بورسن باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
یلدا۱۳۸۲ عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 64 از خونه هم بری پلیس برت میگردونه خونه پدربزرگی جایی نمی تونی بری
تعلیقی_قالیباف مدیر استارتر عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 2064 برو سرکار کنارش عصرها خیاطی بکن حقوق ماه اولت رو نصف خرج خودت نصف متریال خیاطی بگیر اما لباس نه رومی ... من مشکل معده دارم دایم نمیتونم کار کنم گفتم حداقل تو خونه خیاطی کنم اونم نمیزاره
تعلیقی_قالیباف مدیر استارتر عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 2064 خونه پدربزرگی جایی نمی تونی بری نه سمت پدری کسی ندارم بعدم مگه فامیل چند روز نگه میدارن ادمو
wolf_night عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1716 من مشکل معده دارم دایم نمیتونم کار کنم گفتم حداقل تو خونه خیاطی کنم اونم نمیزاره مشکل معده چی هست که نمیزاره بری سرکار باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
تعلیقی_قالیباف مدیر استارتر عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 2064 مشکل معده چی هست که نمیزاره بری سرکار روده تحریک پذیر
یلدا۱۳۸۲ عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 64 نه سمت پدری کسی ندارم بعدم مگه فامیل چند روز نگه میدارن ادمو چه بد پس خوب باهاش حرف بزن اینطوری بهتره بگو خودت خرج خودتو در میاری کاری بهتنداشته باشه
تعلیقی_قالیباف مدیر استارتر عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 2064 مشکل معده چی هست که نمیزاره بری سرکار هر کار میکنم مانعم میشه دوست داره من بمیرم امروز با یه حال خوب بیدار شدم دلم شکست به شدت
تعلیقی_قالیباف مدیر استارتر عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 2064 چه بد پس خوب باهاش حرف بزن اینطوری بهتره بگو خودت خرج خودتو در میاری کاری بهتنداشته باشه دیوونه س اصلا زورم بهش نمیرسه همه هم حرفای اونو باور میکنن
wolf_night عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1716 روده تحریک پذیر اصلا مهم نیست یک قرص ارزون تو داروخونه علاجش هست . برو سرکار کدوم شهری همینجا ده تا کار بفرستم برات برو شروع بکن بمونی خونه و هی تاپیک بزنی تا صدسال هیج اتفاقی نمیوفته همکار من مجرده سرطان داره سرکاره باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
تعلیقی_قالیباف مدیر استارتر عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 2064 اصلا مهم نیست یک قرص ارزون تو داروخونه علاجش هست . برو سرکار کدوم شهری همینجا ده تا کار بفرستم برات ... مال من خیلی شدیده کاش سرطان داشتم این مریضی زو نمیگرفتم کار زیاده ولی نمیتونم برم وگرنه یه لحظه هم اینجا نمیموندم