2777
2789
عنوان

صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 65 پست
خدا رو شکر مذهب ما صیغه  نداره به نظر من صیغه یه جور کلاه مذهبی  هست که روی کسافت  ک ...

عزيزم شايد در جريان نيستين ولي اهل سنت هم ازدواج مسيار رو دارن كه فرقي با صيغه نداره و بدتر هم هست و حقوق زن توش كمتر هم هست . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که به فکر خیانته که صیغه اصن براش مهم نیست که میتونه دزدکی کار خودشو انجام بده

اخه عزیزم حداقل مرد میترسه دزدکی هم جایی بره

اون کجا که دزدکی جایی بره و مطمئن باشه اگه لو بره  مجازات نمیشه

اون کجا که دزدکی جایی بره و بدونه اگه لو بره مجازات هم میشه

تو حالت اولی اگه لو بره،رو هم داشته باشه جلوی زنش می ایسته 

ولی تو حالت دوم به غلط کردن میفتن

دین اسلامو دوس دارم خیلی ولی این صیغه رو که میشنوم حالمو بهم میزنه 

عزیز تعدد زوجات که در قرآن اومده یا مسئله صیغه اگه زن ناراضی باشه یا حتی امکان این باشه که زندگی مرد با زنش اولش داغون بشه اصلاااااااااا اسلام. اجازه نمیده 

من از جاهای معتبر پرسیدم حتی میگن اسلام میگه از کارهایی که باعث طلاق در زندگی میشه دوری کنید  مثلاازدواج مجدد

جالب بود، ولی وقتی مردی این کارا رو بکنه عملا زندگیشون خراب شده و حالا بره زندان ، نره، فرقی نداره که، عموما بعدش وقیح ترم میشن و میگن خوب کردم هر کاری دوس داری برو بکن. 

خدا خودش به زندگی هامون رحم کنه.

خدا رو شکر مذهب ما صیغه  نداره به نظر من صیغه یه جور کلاه مذهبی  هست که روی کسافت  ک ...

اولا کسی که بخواد بره با کس دیگه میره،ثلنیا چطوری جرئت میکنین به مذهب ما توهین کنین؟؟مذهب شما هم ازدواج مسیار داره که جدیدا مد کردن.تو کشورهای حاشیه خلیج که هم شیعه نیستند.یه نگاه به کثافت کاری شیوخ خلیج کنین همه چیز دستتون میاد.ازدواج موقت اگه جای خودش باشه خوبه.خیلی ها قبل از عقد دائم عقد موقت میکنن برای محرمیت.پس همه استفاده بد ازش نمیکنن

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
حالا ازتعددزوجین وصیغه که بگذریم  ببخشید یعنی سنی ها دوست دخترنمیگیرن ؟

یه چیزی دارن به اسم مسیار.شبیه عقد موقت هستش وچند سالیه مد کردند

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
اولا کسی که بخواد بره با کس دیگه میره،ثلنیا چطوری جرئت میکنین به مذهب ما توهین کنین؟؟مذهب شما هم ازد ...

من خودم سنی  هستم اصلانم همچین چیزی نداریم🤔 علمای ما صیغه رو خیلی بد میدونن 😏