2777
2789

همینجوری میخوام بدونم چون روم نشد از خودش بپرسم

این همکلاسی ما ارشد کامپیوتر از دانشگاه آزاد داره،بعد امسال کنکور تجربی داد اومد پزشکی

پردیس اینام نه ها،سراسری تو تهران

حالا من تازه فهمیدم و بهش تبریک گفتم

بعد گف آره خیلیم سخت نبود فقط سر دیپلم اذیت شدم.وگرنه کنکورش اصلا مثل زمان ما نیست و آسون شده و از این حرفا.

گفتم ینی چی

گف باید یازدهم و دوازدهم رو امتحان بدی که سوابق ایجاد بشه اونم تو یه سال

خب ینی بهار رفته کل دوتا پایه رو امتحان نهایی داده؟

تداخل نداره مگه تاریخ امتحاناشون با هم؟😐

راست میگه جدی؟

بعد چطوری هم واسه کنکور خونده هم واسه نهایی دوتا پایه خونده بعد میگه آسونم بوده؟

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//بنده بیشتر از ۳ ساله متاهلم،به درخواست دوستی تو نیازی ندارم مرتیکه زبان نفهم🤌

نگین فضولی و فلان و اینا،فقط برام سواله که چطوریه.

من پیرم،نظام قدیمی بودم،سر درنمیارم از قانونای الانیا😂

برام جالب شد بدونم.

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//بنده بیشتر از ۳ ساله متاهلم،به درخواست دوستی تو نیازی ندارم مرتیکه زبان نفهم🤌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همون نهایی رو که خونده تستاشم زده

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

ان شاالله امسال فقط دوازدهم میشه ....

ولی سختیای خودشم داره ب این راحتیام نیست

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

امتحان های پایه و دوازدهم، یکیشون روز فرده یکی روز زوج

مثلا زیست یازدهم شنبه، زیست دوازدهم دوشنبه

تداخل ندارن ولی باید از قبل خونده باشی خوب، فرجه ندارن عملا

و کنکور از سال ۴۰۰ سختیش چه از نظر سطح سوالات، چه مدیریت زمان (بخاطر چند دفترچه ای شدن) بیشتر شده

پارسال فقط دوازدهم بوده که نهایی هم تراز کنکور خیلیا رو خراب کرده

اگه انقدر براش اسون بوده شاید سهمیه داشته یا تعهدی اورده

دانشجوی پزشکی، عاشق کتاب، پیشیای پشمالو و قهوهی داغ☕

راس میگه الان قبولی راحت تر شده

نه من امتحان دادنه بیشتر برام سواله

مگه تداخل ندارن امتحانا؟

چون زمان ما هم پیش دانشگاهیا هم سوم دبیرستانیا خرداد بودن

پارسال فقط دوازدهم بوده که نهایی هم تراز کنکور خیلیا رو خراب کردهاگه انقدر براش اسون بوده شاید سهمیه ...

نه گفت یازدهم و دوازدهم داده

نه من امتحان دادنه بیشتر برام سوالهمگه تداخل ندارن امتحانا؟چون زمان ما هم پیش دانشگاهیا هم سوم دبیرس ...

ببین ساعتاش فرق میکنه

یا امروز دوازدهم میدی فردا یازدهم اینطوری

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

امتحان های پایه و دوازدهم، یکیشون روز فرده یکی روز زوج مثلا زیست یازدهم شنبه، زیست دوازدهم دوشنبهتدا ...

آها

خب همینش برام گره کور بود😂😂

چون مثلا من یادمه زمان دبیرستان خودمون ما که سوم بودیم،پیش دانشگاهیام همون روز امتحان میدادن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز