2777
2789
عنوان

فکر انتقامم

1 بازدید | 15 پست

دوس پسرم خیلی باهام بد کرد خیلیییی ۲ سال تمام با جون و دل عاشقش بودم

فش داد تهمت زد خوردم کرد کوچیک ام کرد

میخام باهاش خیلیییی خوب شم دیگ اون همیشه میگه هیچی نگو ساکت باش من و اروم کن حق حرف نداری میخام دقیقا اونجور شم بعد رشته خوب قبول شم و به بدترین شکل ممکن ولش کنم دلم خنک شه🙂

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وضعم از تو هم بدتره باعث شد پشت بمونم بی محلی شدید اعصاب خوردی و نگم برات ولی الان دیگه به فکر انتقام نیستم و میخوام بی صدا برم و یه پارتنر درست و حسابی به وقتش وارد رابطه بشم باهاش و بعد هم ازدواج کنم تموم بشه بره و تو رشته یک مورد علاقم درس بخونم تا وقتی اون موجود سمی هست عزیزم نمیتونی به هیچ چیز فکر کنی خودت رو به انتقام ترجیح بده...

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 همسرم مهدیس🎀🗿🩷چخه به گرد پاش نمیرسید

چرا همین الان انتقام نگیری ؟مثل خودش دقیقا همون بلاهارو سرش بیار

چون اگه الان برم براش مهم نیس باید کوچیکش کنم خوردش کنم 😂همیشه آرزوش بود لال باشم میخام به آرزوش برسونمش بعد یروز بگم هیچ حسی بهت ندارم

انتقام سختی ازش بگیر و بعد با اردنگی از زندگیت بندازش بیرون

واقعا الکی و با گریه بندازم بیرون اون بیشتر خوشحال میشه باید مثل خودم اون حسارو تجربه کنه😂

رشته خوب بخای قبول شی اعصاب خوب هم لازم داری وسط جنگ اعصاب میخای هم درس بخونی هم وقتتو تلف اون کنی ! ...

فکر انتقام بدتر ترغیبم میکنه😂

همین الان حذف ش کن
اگر شخصیت اون ، یه شخصیت دوزاری و درپیته ، مطمئن باش روی شخصیت تو اثر می گذاره
چرا چون لیمبیک مغز ، در اثر همجواری با شخص دیگه از رفتار و گفتار و افکار اون شخص کپی می کنه
شما یه مدت با یه نفر که لهجه داره یا توک زبونی حرف میزنی رفت و آمد کن بعد مدتی عین اون حرف میزنی

آدم سمی رو هرچه زودتر از زندگی ت حذف کن
خبر بد می دونی چیه ؟ خبر بد اینه که تو خودت هم قسمتی از اخلاقیاتت سمیه و هم گرایش{میل} به آدم سمی داری
اول این رابطه افتضاح رو حذف کن بعد بشین روی کاغذ بنویس که چرا از این آدم یا آدم های شبیه این خوشت اومده {یا قبلا میومده} 100 درصد اخلاقیات یا افکار سمی خودت داری اونا رو پیدا کن و حذف کن

بعد با آرامش و تمرکز100درصد بشین بخون
تا وقتی با این آدم در ارتباطی آرامش نداری - تمرکز نداری
اون پسر هم اگر می بینی موفق شد پزشکی بیاره بخاطر اینه که رابطه ش با رلش قطع شد و مغزش می تونست تمرکز کنه

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
من وضعم از تو هم بدتره باعث شد پشت بمونم بی محلی شدید اعصاب خوردی و نگم برات ولی الان دیگه به فکر ان ...

میدونی من خیلی ضربه زد بهم خیلییی بدجور نمیتونم عادی ولش کنم

میدونم ادمی هم هست ک الان برم میگ خوب ولش کردم باید کوچیک بشه

همین الان حذف ش کناگر شخصیت اون ، یه شخصیت دوزاری و درپیته ، مطمئن باش روی شخصیت تو اثر می گذارهچرا ...

اره میدونم من اصلا بد دهن نبودم ی فش بلد نبودم ولی این ادم خیلی عصبیم کرد

همه حرفای تو درسته

ولی بدون انتقام اروم نمیگیرم واقعا نمیتونم چون خیای ضربه بدی بهم زد همینجوری برم احساس پیروزی میکنه

میدونی من خیلی ضربه زد بهم خیلییی بدجور نمیتونم عادی ولش کنم میدونم ادمی هم هست ک الان برم میگ خوب ...

منم همین مشکلات صد برابر رو داشتم ولی بهت دارم میگم نه انتقام بدبختیه

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 همسرم مهدیس🎀🗿🩷چخه به گرد پاش نمیرسید

اره میدونم من اصلا بد دهن نبودم ی فش بلد نبودم ولی این ادم خیلی عصبیم کردهمه حرفای تو درستهولی بدون ...

با فکر به انتقام و کینه و نفرت ، عین این می مونه که خودت سم بخوری انتظار داشته باشی یکی دیگه بمیره
باید کلا رهاش کنی و ولش کنی این رابطه --- اگر اون آشغال هست تو الان در بهترین حالت سطل آشغالی!
هرچی این وضعیت رو هم بزنی ، بیشتر بوی گندش بلند میشه -- تا وقتی سطل آشغال بمونی فقط آشغال دورت جمع میشه - مغزت فقط دنبال آشغال می گرده و دورت جمع می کنه

فکر می کنی با فکر به انتقام و موندن تو رابطه باهاش می تونی رشته خوب بیاری و موفق بشی؟ زهی خیال باطل
حرف آخر : این رابطه رو قطع کن {بدون هیچ تنشی} و با تمام قدرت و تمرکز تلاش کن و رشته ی سطح یک قبول شو
بعد عین اون پسر ، کارنامه ات رو استوری کن . همین
{هرکار دیگه ای بکنی ، شکست می خوری}

حتی من پیشنهادم اینه که کلا ببخشیش تا تمرکز ذهنت کلا از روی اون آدم حرف هاش کارهاش برداشته بشه و ذهنت آروم بشه و براش طلب خیر کنی {دیگه کلا ذهنت آروم میشه}
حالا تلاش کن رشته سطح یک بیار {این درست ترین کارهه}

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
واقعا الکی و با گریه بندازم بیرون اون بیشتر خوشحال میشه باید مثل خودم اون حسارو تجربه کنه😂

آره منظور منم همین بود . بلایی سرش بیار که عذاب بکشه . صدای نعره اش تا آسمون بره .