2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیدم دوستم برای دوست پسرش گرفت.. دوست پسرش اومد خاستگاریش نامزدنخودم قبول ندارم اونی ک خدا بخاد خ ...

منم خیلی دیدم این جوری

خودمم یکم کارم گیره سر یه سری موضوعات با نماز و خیلییی چیزا حل نشد

فکر میکنم آخرین راهم همینه💔کسیو نمیشناسم سایت بعضی ها کلاهبردارن

من دیدم دوستم برای دوست پسرش گرفت.. دوست پسرش اومد خاستگاریش نامزدنخودم قبول ندارم اونی ک خدا بخاد خ ...

دوستت دعای قرانی گرفت یا دعای یهودیات ؟

چون اینا با هم متفاوتن

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

اره ممکنه مسیر زندگیتو ی نفر با جادو و طلسم عوض کنه جادوی سیاه و بد البته وقفه بندازه تو زندگیت

من هیچی تو زندگیم درست پیش نمیره میدونم الان همه مشکل دارن ولی برای من گند خورده توش

الان تو خیابون داشتم راه میرفتم انقدر گریه کردم باز اومدم خونه جلوی خانواده ساکت شدم

من هیچی تو زندگیم درست پیش نمیره میدونم الان همه مشکل دارن ولی برای من گند خورده توش الان تو خیابون ...

درکت میکنم خودم تو همچین موقعیتی هستم

۳۶سالمه و مجردم و بیکارم ارشد دارم تو شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم در اسم شهره در اصل روستاس خیلی کوچیکه

برادر و زن برادرم کمر بستن ب نابودیم مرتب هم برام دعا میگیرن بختمو رزقمو بستن از لباسام قیچی میکنن

دیگه ازدواجم تو این سن و این شهر دیگه محاله

شما نتیجه دیدی؟

دعاهای قرانی ، بله و گرفتنشم حلاله

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود