2777
2789
عنوان

تغییر اسمم

1 بازدید | 11 پست

پریشب خواب دیدم حضرت زهرا روبه رومه 🥺

با یه صدای خیلییی آروم قشنگ به من میگه اسم تو فاطمه اس

حس میکردم میخواد بهم بفهمونه این همه سال اشتباهی صدام کردن از خواب بیدار شدم فقط داشتم گریه میکردم چون مامانمینا میخواستن اسممو بزارن بین اسم زهرا و فاطمه مونده بودن آخرش زهرا میزارن

ولی من الان همچین خوابی دیدم

انگار بهم میگفت تو رو باید فاطمه صدا میکردن

الآنم دارم تحقیق میکنم که میتونم اسممو عوض کنم یا نه

از زهرا به فاطمه

اگه میدونید تغییر اسم هزینه اش چقدره و کجا باید برم میشه راهنماییم کنید

من با اینکه اعتقاد زیادی نداشتم ولی از پریشب که دیدم حالم یجوریه همش گریه میکنم

ان شاءالله خوابتون خیر هست

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان اسمت زهرا یا شمیم ؟ تغییر اسم به فاطمه فکر کنم راحت باشه

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ان شاءالله که تعبیر خوابت خیره

عوض کردن اسم به مذهبی فک کنم خیلی اسونتره

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

خانوم شام زیاد خوردی سر دلت مونده.

مگه آدم با یه خواب واسه زندگیش تصمیم میگیره آخه.

ولی اگه تصمیمت جدی.

تغییر اسم نشد نیست، ولی خب دنگ و فنگ داره، من یه وکیل میشناسم داخل پیجش یه کارگاه و دوره یک جلسه ای برای تغییر نام گذاشته بود.

طرف آدم حسابیه، اگه میخوای آیدیشو میدم برو دورشو بگیر ببین اقدام کن دیگه.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

خانوم شام زیاد خوردی سر دلت مونده.مگه آدم با یه خواب واسه زندگیش تصمیم میگیره آخه.ولی اگه تصمیمت جدی ...

اتفاقا هیچی نخورده بودم

ولی چیکار کنم حس میکنم اگه عوض نکنم توی ایندم تاثیر میزاره

لطفا بدید ایدیشو ممنونم

اتفاقا هیچی نخورده بودم ولی چیکار کنم حس میکنم اگه عوض نکنم توی ایندم تاثیر میزاره لطفا بدید ایدیشو ...

Kaverad

این آیدی رو تو اینستا سرچ کن، داخل پیجش یه قسمت داره به اسم دوره ها اگه اشتباه نکنم.

اسمشو تو گوگل هم بزنی سایت هم داره، دوره هاشو اون جا هم میتونی ببینی.

ولی اگه قصدت جدی ضرر نمیکنی.

این بشر خیلی کارش درسته.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.