2777
2789
عنوان

عید 20سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 32 پست

خوبه ک خوشحالی

ولی خیلی ها واقعا دلشون خوش نیست

بخاطر گرونی و بدبختی عید تا زمانی خوب بود ک بچه بودیم بزرگ شدیم همه چیز خراب شد.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من عید ۳۰میشم اما بازم خوشحالمممم . ۴۰۵ . خودم ۷۵ م

من دوست ندارم سنم بره بالا

🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبه ک خوشحالیولی خیلی ها واقعا دلشون خوش نیستبخاطر گرونی و بدبختی عید تا زمانی خوب بود ک بچه بودیم ...

آخه این اوضاعی ک میگی واسه 2 سال اخیر

اره قبلش گل و بلبل نبود ولی خیلیییییی بد هم نبوده

کاری به تظاهر یا دروغی که بعضی ها توی فضای مجازی میکنن ندارمولی بعضی ها انرژی خوبی دارند و حتی از یه ...

من اینطوریم برای همین سرنوشت با این همه تلاشی که کرد حالمو بگیره نتونست منو از پا بندازه 😂😂حس خوبم درونیه خیلی ابراز نمیکنم ولی اصلا غرغرو و نالان هم نیستم یک نفرم صدسال پیشم غر بزنه نمیتونه حالم بد کنه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

آخه این اوضاعی ک میگی واسه 2 سال اخیر اره قبلش گل و بلبل نبود ولی خیلیییییی بد هم نبوده

واسه شما شاید ولی واسه امثال من و مثل من خیلی وقت عید تموم شده ن ققط دوسال اخیر

بد نبود ولی خوب هم نبود

من از ۱۵ سالگی ک پدرم نریض شد و خرج خونه و مدیرت حقوق پدرم افتاد گردن من و خواهرم دیگه ان چتان ذوق نداشتیم لی بازم بد نبود تا خواهرم رقت

الانم با گرونی ک هست نمیشه کاری کرد ی دکتر رفنم ۴ میل خرجم شده عذاب وجدان دارم

حالا بنطرت امثال من عید دارن؟

خصوصا که سالکرد خواهرمم اسفنده و شابد نتونم ی خیرات کوجولو براش بدم؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من اینطوریم برای همین سرنوشت با این همه تلاشی که کرد حالمو بگیره نتونست منو از پا بندازه 😂😂حس خوبم ...

وای ماشالله 👌

من همیشه امثال شماها را تحسین میکنم👏

انشالله همیشه انرژیت خوب باشه🤲

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

سال 1402 منظورته؟گرونی های سال 96 رو یادت نمیاد؟اعتراضات سال88 و 98 و 1401 چی؟ذوقی میمونه برا آدم؟

اون موقع ها رو اصلا یادم نمیاد بچه بودم 88و98 اصلا نمیدونم قضیه چی بود 4ساله و 14ساله بودم

الان به یه نتیجه ای رسیدم ک بچم به جز اتفاقات 2 سال اخیر دیگه از چیزی خبر ندارم لابد واسه همین بود

بچه بودیم هم خانوادمون خوشحالمون نگهمیداشتن

دقیقا ولی همون موقع هم ی عداب وجدان داشتیم ک چرا مادر پدرامون لباس خوب نمی خرن یا کلا نمیخرن، ولی دوق لباس نو از یادمون میرفت.

کاش من یکی بززگ نمیشدم😔