2777
2789
عنوان

عید 20سالمه

1 بازدید | 32 پست

تو این 20 سال دوماه مونده به عید از ذوق عید و لباس و عید دیدنی و شیرنی طاقتم نمیومد ینی چی ک بعضیاتون میگین باز عبذ شد مسخره حصلشو ندارم فلان و فلان حالا با امسال ک شرایط فرق داره کار ندارم سالای قبل هم همینطوری بود درکی ندارم ازتون

حسم میگه همه خوش حالن ولی چسی میان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خوشحال نیستم تو این کشور لامصب کی خوشحاله اخه هیچ امیدی نداریم

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

کاش همین باشه ک میگی

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

من چون کسی رو ندارم که برای عید دیدنی و... خوشحال بشم از دیدنش برام فرقی نداره

🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

کاری به تظاهر یا دروغی که بعضی ها توی فضای مجازی میکنن ندارم

ولی بعضی ها انرژی خوبی دارند و حتی از یه چیز کوچک هم شاد میشن

من حتی دیدم کسی یه چای عصرونه هم شاد میشه و برای خودش میز میچینه

و در همه شرایط میگن زندگی ادامه داره و باید از چیزهای کوچک هم لذت برد👌

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️