2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم

1 بازدید | 13 پست

واقا واسه صاب چادمون متاسفم از چادر بیرون کرده خواهرم خونه اینو اونه فامیلامون تماما خرم ابادن خبر ندارن ازمون از طرفی منم دوس دارم تو باسلام خرید کنم کلافم کسی هس تو همین سایت بگه چ غللطییی کنیم؟؟؟

نفهمیدم چی گفتی

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا شاهده یه جمله شو نفهمیدم.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
ببینید من و خانوادم فقیریم ی چادر کرایه کردیم توش زندگی کنیم الان انداختمون بیرون پول نداریم پنج میل ...

آخییی

فعلا نمیتونی بری امامزاده ای مسجدی جایی تا یه فکری کنید.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
ن انقد بدن اصن حالیشون نی میگن کثایفا

مگه میشه؟