2777
2789
عنوان

خواهرم

63 بازدید | 5 پست

بچه ها می خوام یه موضوعی رو باهاتون در میون بزارم و بگم اگه جای من بودید چه حسی داشتید ؟ چون خودم دارم داغون میشم 🙂

من خواهرم ۷ سال ازم کوچیک تره و خواهر وسطیه و ما هر جا که می ره کانون توجهه از همه لحاظ . می ریم مهمونی به خاطر زیباییش می ریم دور همی و مغازه بخاطر روابط عمومیش و اینکه خیلی زود ارتباط می گیره با مردم و داخل مدرسه هم که گل سر سبد خدا شاهد تو خونه اصلا درس نمی خونه و اگه هم بخونم فقط شب امتحان می خونه با این حال که رشتش تجربی و دبیرستانی و من همیشه بهش میگم که دبیرستان سخته و باید مرتب درس بخونه اگه معدل خوب می خواد اما همین چند روز پیش کارنامشو دادن شده معدل سوم کلاس و نفر دهم پایه بین ۱۱۰ نفر زیستشو توی یه شب که پنجاه و خرده ای صفحه بود و قبلا هم نه سر کلاس گوش کرده بود و نه خونده بودش جمع کرد و بالاترین نمره کلاس شد. توی خونمون فقط حرف اونه. با این حال که تنها روتین پوستیش آب و حال اصلاح هم نداره بازم همه زیباییش و جذابیتش ناخودآگاه تعریف می کنن حالا من همه چی به صورتم میمالم انگار نه انگار یادمه همکارای مامانم دور همی گرفته بودن و خواهرم نیومده بود و همکار های مامانم وقتی من و اون یکی خواهرم داخل آشپزخونه بودیم از خواهر وسطیم پرسیدن که شبیه ما هست یا نه یهو اون دوست مامانم که قبلا خواهرم دیده بود پرید وسط حرف و گفت نه اون با اینا فرق می کنه و باید ببینیدش خیلی خوشگله . خواهرم با این حال که دبیرستانی تنهایی می ره مسافرت و بیرون با چند تا از دوستاش اما وقتی نوبت من بود بیرون هم نمی زاشتن برم تازه اونم به زور شاید می رفتم .توی خونه اصلا کار نمی کنه اما روش بیشتر حساب باز می کنن چون گلیمشو به قول خودشون می تونه از آب بکشه بیرون و چون عین یه پسر گاهی اوقات رفتار می کنه و چون اخلاقش خوبه و شاید چون وقتی یه پسر داشت چند تا دختر و اذیت می کرد کاری کرد که پسر رید به خودش . واقعا جای من بودید تا حالا دق نمی کردید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.