زنه_رابرت مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 239 عنوان حس ششمی 148 بازدید | 29 پست حس ششم توهمی بیش نیست و ادمایی که میگن حس ششم داریم یا خودپسندن یا احمقن =) شب بود و ماه بود و میو دیروز | 12:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانی_دلسوز عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 425 و فالگیر ها و طلسم و فلان همش چرتکه بخدا ف.ال رو هم از خودشون میگن خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
زنه_رابرت مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 239 چرا چون خیلی چیز ها میدونن نه صرفا شانسه و هیچ اعتباری نیست شب بود و ماه بود و میو
زنه_رابرت مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 239 و فالگیر ها و طلسم و فلان همش چرتکه بخدا ف.ال رو هم از خودشون میگن والا بخدا اگه بلد بودن و واقعی بود الان همشون ایلان ماسک بودن شب بود و ماه بود و میو
300_maryam عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 6391 نه صرفا شانسه و هیچ اعتباری نیست اینم خودش ی حسی ک خدا ب بنده های خوبش میده حداقل تو این شانس اوردم
elnazzzzzzam عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 2616 به نظرم راسته از چندین نفر پرسیدم مثل هم گفتن همون حرفیو گفتن که من ۶۰۰ دادم فالگیر به من گفت اینا رایگان بهم گفتن دعام کنید بهش برسم 🙃🙃
مامانی_دلسوز عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 425 والا بخدا اگه بلد بودن و واقعی بود الان همشون ایلان ماسک بودن همشون از خودشون حرف میزنن الکی فکر آدمم درگیر میکنن خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
elnazzzzzzam عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 2616 والا بخدا اگه بلد بودن و واقعی بود الان همشون ایلان ماسک بودن چه ربطی داره اینا حدس میزنن فقط چه ربطی به ایلان ماسک داره مگه فالگیرن مگه پول میگیرن اخه دعام کنید بهش برسم 🙃🙃
مامانی_دلسوز عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 425 اینم خودش ی حسی ک خدا ب بنده های خوبش میده حداقل تو این شانس اوردم اگر راست میگی بگو بنظرت من عاشق چ رنگیم خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
زنه_رابرت مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 239 اینم خودش ی حسی ک خدا ب بنده های خوبش میده حداقل تو این شانس اوردم بزرگوار شما خیلی پرتی =) اگه شما خیلی باور داری خب برو روی چیزی که قراره فردا 10 برابر بشه سرمایه گذاری کن پولدار بشی ..=))))))))))) شب بود و ماه بود و میو
مامانی_دلسوز عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 425 چه ربطی داره اینا حدس میزنن فقط چه ربطی به ایلان ماسک داره مگه فالگیرن مگه پول میگیرن اخه میگم اگه انقد بلدن چرا جای گنج از موکلاشون نمیپرسن یا یک پول گنده تا پولدار بشن😁 خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
زنه_رابرت مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 239 اگر راست میگی بگو بنظرت من عاشق چ رنگیم الان یه رنگ میگه..میگی نه اینو دوست ندارم..بعد میگه نههههههههههههه تو اینو دوست داری خودت خبر نداری =) شب بود و ماه بود و میو
elnazzzzzzam عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 2616 میگم اگه انقد بلدن چرا جای گنج از موکلاشون نمیپرسن یا یک پول گنده تا پولدار بشن😁 قشنگم اینا اصلا موکل ندارناینا از حسشون میگن دعام کنید بهش برسم 🙃🙃
زنه_رابرت مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 239 چه ربطی داره اینا حدس میزنن فقط چه ربطی به ایلان ماسک داره مگه فالگیرن مگه پول میگیرن اخه حدس زدن با حس ششم فرق داره...حدس یعنی از بین چند احتمال یکیو انتخاب کنی یا درسته یا غلط..حس ششم توهمی میگه من همرو درست میگم.. =) شب بود و ماه بود و میو