2777
2789
عنوان

توجه همسرم

1 بازدید | 15 پست

شوهرم محل کارش شهری دیگس نصف ماهو اینجاس نصفش اونجا تاقبل بارداری هرلحظه از حالم باخبر بود همش زنگ و پیام اما از وقتی باردار شدم شاید ی روز زنگ بزنه شاید نه دیشب تا صبح گریه کردم الان نیاز به محبت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساس شدی گلم... ولی اینم در نظر داشته باش اونا مث ما احساسی نیس م با کپچیکترین بی توجهی همسرم بهم میریزم اینک بهس زنک بنزم مث همیشه پر انرژی نباشع ناراحت میشم اونام سرکارن خب ب هرحال با هزارنفر برخورد دارن سرشون شلوغه حال خودتو بد نکن

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

حساس شدی گلم... ولی اینم در نظر داشته باش اونا مث ما احساسی نیس م با کپچیکترین بی توجهی همسرم بهم می ...

چی بگم اخه قبلا خیلی توجه میکرد همش فکر میکنم داره خیانت میکنه کسیو پیدا کرده که منو نمیخاد دیگه

چی بگم اخه قبلا خیلی توجه میکرد همش فکر میکنم داره خیانت میکنه کسیو پیدا کرده که منو نمیخاد دیگه

ن حساس شدی

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اره ولی من امادگی بارداری نداشتم همش اصرار از اون بود نباید اینجور میکرد

شایدم سرش شلوغه ولی در کل مردا مثل ما احساسی نیستن من که اشکم دم مشکمه میدونم اشتباهه ولی به هرچی گریه میکنم و دلم میگیره فقط بخاطر احساساتی بودنم