اگه شما فردی فوق العاده زیبا رو در هر کجا ببینید واکنشتون نسبت بهش چیه؟ منظورم اینکه بهش خیره میشین یا ساده از کنارش می گذرید و یا برای اینکه دوباره چهرش رو ببینید جلوتر از اون راه می رید ؟
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
پررو که نه ولی بعضیا جنبه شنیدن تعریف ندارن بعد اینکه تعریف میشن فک میکنن مثلا من خودم خیلی زشتم و اونا لولشون بالاس برا همین تعریف کردم .ولی هرکی از من تعریف کنه حس خوبی میگیرم هرکسی یه جوریه