2777
2789
عنوان

بدغذایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم چی میشه که دوتا گاز میزنه ی دفعه میندازه بیرون ،با بازی و هر چی بگی لحظه ای که بخواد تف کنه ...

داستان براش بگو تا لحظه ای که قورتش نداده مکث نکن

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

آهان خبپسر منم تا کلاس سوم فوق العاده بد غذا وکم اشتها بود..ولی بعدش دیگه خوب شد وعالی

نگا بگو یک سال فقط من امید داشته باشم خوب میشه میگم خب باشه دوره ای هست میترسم این بچه تا آخر منو دق بده،😁

خدا همیشه هر کجا با من بوده 
نگا بگو یک سال فقط من امید داشته باشم خوب میشه میگم خب باشه دوره ای هست میترسم این بچه تا آخر منو دق ...

بچه ها همیشه در حال دق دادن مادرن

الان بچه ی دومم دختره...کلاس ۶ وای اینقدر کم غذا که حد نداره...دکترم بردمش

کاری که میگم خیلی سخته

اما انجامش بدی خودت راجت میشی ،به غذاش حساس نباش

مامانای حساس بچه های بد غذا دارنگبچه نباید بفهمه به چی حساسی والا سو استفاده میکنه

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
داستان براش بگو تا لحظه ای که قورتش نداده مکث نکن

آره قبلا هر روز باید یک تخم مرغ میخورد دیگه این دو سه هفته لب نزد به تخم مرغ الان دو روزه با کتاب قصه هاش اینو میدم باید بقیه وعده ها رو هم امتحان کنم ممنون

آره قبلا هر روز باید یک تخم مرغ میخورد دیگه این دو سه هفته لب نزد به تخم مرغ الان دو روزه با کتاب قص ...

ما همه بچه هامون بد غذان فقط این کارا روشون اثر میکنه جایزه بده بهش یکی دوبار دفه های بعد خودش میخوره

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

کاری که میگم خیلی سختهاما انجامش بدی خودت راجت میشی ،به غذاش حساس نباشمامانای حساس بچه های بد غذا دا ...

منم احساس میکنم داره لج میکنه با من ،چون تو این دو سال اصلا برای غذاش اینقدر حرص نخوردم یک مدت حساس شدم چون نمیخوره اونم بیشتر جبهه میگیره باید رو خودم کار کنم

بچه ها همیشه در حال دق دادن مادرنالان بچه ی دومم دختره...کلاس ۶ وای اینقدر کم غذا که حد نداره...دکت ...

به خدا زمان ما سنگ هم میذاشتم صدامون در نمیومد الآنم والا هر چی باشه میخوریم حالا بچه های الان فقط لجبازی و حرص دادن ما

منم احساس میکنم داره لج میکنه با من ،چون تو این دو سال اصلا برای غذاش اینقدر حرص نخوردم یک مدت حساس ...

به خودت یه قولی بده غذای دلخواهش رو بپز بگذار جلوش و تمام

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند