2777
2789
عنوان

بدغذایی

167 بازدید | 27 پست

وای بیاین کلافه ام

پسر من سه سال و سه ماهشه قبلا خوب میخورد برنج گوشت آبگوشت اینا رو میخورد حالا سوپ و فرنی دوست نداشت

دو هفته ای هست رفته تو اعتصاب نه گوشت نه مرغ برنج فقط سفید اونم اگه دو قاشق بخوره همه رو تف میکنه و میگه خوشمزه نیست کدام هم گشنه است و میگه غذا میخوام ولی هر چی میارم دو سه لقمه میخوره و تف میکنه و دیگه اصلا نمیخوره

دیگه مغزم رد داده بردم دندونپژشکی گفت مشکلی نداره متخصص هم میگه ولش کن خوب میشه شاید لجبازی میکنه ولی خب نمی فهمم شده از صبح تا شب هیچی نخورده و مدام غر میزنه اینو بیار اونو بیار ولی تف میکنه و عیب ایراد میزاره میگه خوشمزه نیست نمیدونم سیاهه کثیفه با هم که بدون دلیل تف میکنه و میره دیگه موندم با خدا اصلا نمیفهمم چشه

خدا همیشه هر کجا با من بوده 

براش سیب زمینی تنوری درست کن هم سالمه و جذبش خوبه هم بچها دوس دارن

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

غذا خوردنو براش بازی و سرگرمی کن

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

براش سیب زمینی تنوری درست کن هم سالمه و جذبش خوبه هم بچها دوس دارن

هر چی بگی درست میکنم اصلا ،ی شب سیب زمینی تنوری درست کردم خورد الان درست میکنم میگه نه سرخ کرده قبلا عاشقش بود الان لب نمیزنه ،نهایت دیگه خیلی گشنش بشه جوجه کباب اونم تو این سیخ کوچیکا درست میکنم میخوره باز می از این زده بشه خدا داند

هر چی بگی درست میکنم اصلا ،ی شب سیب زمینی تنوری درست کردم خورد الان درست میکنم میگه نه سرخ کرده قبلا ...

پس احتمالا لج کرده

خودت بچی هوس انگیز برای خودت ظرف کن بخور و محل نذار ببین دلش می خواد یا نه

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

دهنش تلخ نیست به خاطر معده ای جایی؟

قبلش شیرینی و خوراکی نمیخوره؟

تهدیگ سیب زمینی بزار بگو اگر غذاتو خوردی بهت میدم

ماکارانی شکلی درست کن

یا مثلاً مرغ و ساندویچش کن بهش بده

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

دهنش تلخ نیست به خاطر معده ای جایی؟قبلش شیرینی و خوراکی نمیخوره؟تهدیگ سیب زمینی بزار بگو اگر غذاتو خ ...

نمیدونم والا اینکه دهنش تلخ باشه به فکرم نرسیده بود

معمولا شیر بیسکویت رو میخوره ولی خب دوسه ساعت ب غذاش نمیدم بهش

پس احتمالا لج کردهخودت بچی هوس انگیز برای خودت ظرف کن بخور و محل نذار ببین دلش می خواد یا نه

دکترش هم همینو میگه میگه خانم اصرار شما لجبازی کرد ولش کن ،ولی خب هر چی ولش میکنم لجش بیشتر میشه مثلا دوروز هم غذا نخورده با آب خوردن کنار میاد میگه خب غذا نده میرم میخوابم 🥲