2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید

31 بازدید | 3 پست

من یه چند وقت پیش سر اتفاقات اخیر حالم خوب نبود به دوستم گفتم بریم بیرون بابام افتاد دنبالم اومد کافه آبرومو برد منم با هزار خفت و خواری رفتم بیرون بعد افتاد دنبالم گفتم ولم کن هعی اومد داشتم میرفتم پیش مشاوره دیدم داری تند میاد دنبالم منو انگار بزنه از ترس اینکه تو خیابون ابروم بره از یه مرد کمک خواستم جلوشو بگیره از اون شب به بعد میترسم بیاد منو بکشه خودمو حبس کردم تو خونه فقط دستشویی میروم غذا میخورم بعد امروز یه دستگاه لاک خشک کن داشتم رفتم دفتر پست بفرستم پول کلاسم دربیاد بعد اومدم خونه دیدم در اتاقم بازه قبلا باز بود مامانم رفته بود سراغ پولم گرفتم کلیدو نمیدونم از کجا آورده گفتم بده نداد منم در بالکنو بستم موند اونجا گفتم تا ندی باز نمیکنم گفت پیدا کردم تا باز کردم اومد دنبالم تا میخوردم کتکم زد الا همه دستم نبوده صورتم زهم شده خون میاد به من میگه کجا رفته رفتی به پسرا بدی منم عصبی شدم منم زدم الا صداشو کرده تو سرش وای همسایه ها بیاید کمک دخترم داره منو میشکشه من چیکار کنم اخه با اینا😔😔

زنگ بزن پلیس شکایت کن اثارش هنوز رو بدنته

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
زنگ بزن پلیس شکایت کن اثارش هنوز رو بدنته

میترسم کی به من گوش میده اخه اینجا کی به زنا گوش میده میترسم اخرش عصبیشون کنم بدتر منو بکش دیگه ولی نمیکنم من تو اتاقم نشستم فقط کاری باهاشون ندارم منو عصبی میکنن همه تو فامیل و در و آشنا فکر میکنن من اینارو اذیت میکنم همش قضاوت میکنن هیچکی به من گوش نمیده که

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میترسم کی به من گوش میده اخه اینجا کی به زنا گوش میده میترسم اخرش عصبیشون کنم بدتر منو بکش دیگه ولی ...

خب الانم هیچکار نکنی میزنن میکشنت

برو پاسگاه شکایت کن بگو امنیت جانی ندارم

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤