2777
2789
عنوان

ازدواج خیانت

48 بازدید | 7 پست

بچها یکی از دوستام شوهرش خیلی هرز میپره و تاجره ماشین خانمه هم لندکروزه ولی شوهرش خیلی خرج براش میکنه و جلوی زنه هم هرز میره روابط نامشروع داره میخواستم بپرسم شما بودین میموندین یا طلاق میگرفتین؟خانمه خیلی راضیه بچه هم دارن و خانم قشر خیلی پایینی و ضعیفی بود.طبیعتا نمیشه همه چی باهم داشت ولی نظرتونو میحام بدونم

همون بی پولشم هرز میپره

پس میموندم

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم 😑 اگه واقعا واقعا خرجم میکرد شاید می موندم باهاش ولی خب خیانت دیدن هم صبر زیادی میخواد

من خودم اصلا نمیتونم خیانت و تحمل کنم اونم یواشکی نهههه جلو چش زنش ولی همه چی داره زنش خانه شم بهترین منطقه تهرانه

من خودم اصلا نمیتونم خیانت و تحمل کنم اونم یواشکی نهههه جلو چش زنش ولی همه چی داره زنش خانه شم بهتری ...

احتمالا خانمه انقد بی پولی کشیده ک الان فقط پول براش مهمه

Люди, которые не понимают твоего молчания, никогда не поймут твоих слов

بدون رابطه جنسی حسی عاطفی اگه میشد ادامه میدادم به خاطر بچه اگه نه نه کافیه دست لجن همچین کثافتی بخو ...

منم بددلم 😑انگاری اون امکانات نمیچسبه به ادم حالا ادم چیزی نمیتونه بگه میگن گربه دستش به گوشت نمیرسه