کلا چهار سال میشه موهام شدیدا میریزن و اصلا رشد خوبی ندارن یک سال پیش خوب بود ریزش کم شده بود الان دو هفته هست شدیدا موهام میریزن دسته دسته، افسردگی دارم تخمدان پلی کیستیک دارم احتمال میدم به خاطر اینا باشه ولی یک هفته هم هست حموم نرفتم اصلا حال و حوصله ندارم افسرده هستم ممکنه به خاطر نرفتن به حموم باشه؟
من جوشانده رزماری میزنم هفته یه بار.موهام ریزشش خیلی کم شده و رشدش خوب شده
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
من دو روز نرم حموم روز سوم بو میگیرم.حتما برو حموم
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
۱۷ منم قبلا زود زود میرفتم الان که افسردگیم عود کرده نمیتونم برم
همه ما یه دوره افسردگیرو داشتیم.
من حتی افکار خودکشیم داشتم.
تهش اینه بابد به زندگی برگردی .
پا شو از الان به خودت برس
همه دنیا دشمنتن
خودت که دوسته خودت باش