2821
2789
عنوان

گوشیم هک شده

123 بازدید | 7 پست

از طرف من داره برا همه مخاطبام پیامک میره برا بعضیاشون رفته برا بعضیاشون نه جالبه تو گوشی من برا همه ارسال شده حالا چیکار کنم؟لینک پول گرفتنه چزشکیانه

رو لینک کلیک کردی؟

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه

گوشیتو بذار حالت پرواز

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

منم چند وقت پیش تو تلگرام هک شدم

همون لحظه خود تلگرام تشخیص داده بود و از دسترس خارجش کرده بود

براب همه مخاطبام پیام رفته بود

کلیک کنن عکسشون ببینن

خدا را شکر لینکی که فرستاده بود از دسترس خارج شده بود

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

حتی گالری مخاطب فایلها ویدیوهاو.. هم هک میشن دراین موارد ازشما برای مخاطبین شماپیام میره و چون لینک جعلی ارسال میشه ومخاطبین شما فکرمیکنن پیام ازسمت شماارسال شده اعتمادمیکنن واردمیشن به این طریق حساب اوناروخالی میکنن !!بعد اونام میان از شما شکایت میکنن!!حالاشماهرچقدبگی من خبرندارمممم کیه که باورکنه