2777
2789

من برای مامانم میخام خیلی از عوارض اینا میترسه شهیور هم عروسی بچه برادرشه میخاد زودی وزن کم کنه به نظرت با این خوب لاغر میشه؟ البته خیلی ارادش قویه ها الان داره رژیم کانادایی رو میگیره  خوب وزن کم کرده  

منم مصرف کردم اصلا هم وزن کم نکردم فقط دفع چربی میکنه وبا خوردنش بیشتر ویتامینهای محلول درچربی هم از بدنت خارج میشن وبه بدنت اسیب میرسونه

من موفق میشم به وزن دلخواهم برسم💪💪💪🌹🌹

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من برای مامانم میخام خیلی از عوارض اینا میترسه شهیور هم عروسی بچه برادرشه میخاد زودی وزن کم کنه به ن ...

بهش بگو گياه خواري كنه اگر اراده داره ماهي ٥.٦ كيلو كم ميكنه

من ك قرص ميخورم اراده ندارم و حال و حوصله ورزشم ندارم

بهش بگو گياه خواري كنه اگر اراده داره ماهي ٥.٦ كيلو كم ميكنه من ك قرص ميخورم اراده ندارم و حال و حو ...

ببین انقدر رژیم گرفته بدنش استپ زده بعد خیلیم حساسه رو هیکلش همیشه خیلی خوب لاغر میشد مثلن 1.-12 کیلو این سری انگار فقط جمع وجور شده بعد غمگینه همش میگه من دارم میرم ورزش دارم رژیم میگیرم چرا کم نمیشم

این قرص gcرو از کجا باید تهیه کرد؟داروخانه ها دارن

نه توي اينستاگرام بزن قرص لاغري بعد اون پيج هايي ك ميفروشن قيمت هاشون مقايسه كن اون ك ارزون تره بگير

جي سي تغلبي نداره. روش اخه كيو آركد 

خورده اسكن ميكني ميره مستقيم تو سايت اصليش

اگرم بهت گفتن مال ما اصله ك گرون تر بفروشن باور نكن

من ٢٠٠ ميگفت چونش زدم ١٩٠ حساب كرد باهام 

ببین انقدر رژیم گرفته بدنش استپ زده بعد خیلیم حساسه رو هیکلش همیشه خیلی خوب لاغر میشد مثلن 1.-12 کیل ...

خب همينجوريه

قرص هم ك ميخوري ٢ دوره پشت سرهم جواب ميده بعد بدنت استپ ميكنه

نه توي اينستاگرام بزن قرص لاغري بعد اون پيج هايي ك ميفروشن قيمت هاشون مقايسه كن اون ك ارزون تره بگير ...

چندتا قرص داره توش 

ظاهرا بسته ۳۰ تایی و ۶۰ تایی داره 

شما ۶۰ تایی رو ۱۹۰ خریدی؟

زحمت میکشی آدرس پیجش یا شماره تلفنش بزاری ؟

چندتا قرص داره توش  ظاهرا بسته ۳۰ تایی و ۶۰ تایی داره  شما ۶۰ تایی رو ۱۹۰ خریدی؟ زحمت م ...

من که از نمایندگی مهاباد گرفتم و واقعا راضی هستم بسته کامل ۶۰تایی گرفتم این شمارسه میخوای بگیری ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

من الان دارم قرص لاغري gc ميخورم امروز ك روز سومه راضيم الهي شكر😀 روزي ٣٠٠ گرم كم ميكنم 😊 مادرشوه ...

این قرصا خطرناکه عوارضم داره اگه میخواین بخورید حتما از یه دکتر بپرسید . من که لیپولیز کردم البته لیزر بود جراحی نبود تو کلینیک پاسارگاد انجام دادم 

من به شخصه به داروی لاغری ولاغر شدن با دارو ایمان نداشتم ولی بچه ها خیلی تعریف ادیوس رو کرده بودن وازاین پیج یه شماره ورداشتم میگفتن نمایندگی مهاباده و باهاش تماس گرفتم و یه اقایی بود  یه بسته ادیوس سفارش دادم خدایی معجزه رو باچشام دیدم تو ۷روز ۳کیلو کم کردم یعنی باروم نمیشد فقط یه ذره مزه دهنم تلخ میشه ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹اینم شمارشونه

با سلام خدمت دوستان عزیز، نسترن هستم ساکن تهران،بنده 113 کیلو وزنم بود و واقعا از رژیم گرفتن خسته شده بودم، با نخوردن و هزار مکافات وزن کم میکردم ولی 2روز که مهمونی میرفتم یا مهمون میومد و مجبور بودم بخورم سریع وزنم برمیگشت، داروهای مختلف خوردم بیشتر عصبیم میکرد و سیستممو به هم میریخت که ی روز توی نت اتفاقی وارد نی نی سایت شدم و نظرات و تجربیاتو میخوندم که خیلیها از داروی مهندس محمدیان تعریف کرده بودند، به سایتشون مراجعه کردم و از طریق آدرس محل کارشون که در کرج بود بصورت حضوری خدمت استاد محمدیان رفتم، قد و وزنمو پرسید بعد ساعت ناهار و شام ،کپسول 30-40-50 درصد داد، ماه اول 8کیلو کم کردم، ماه دوم 6کیلو ،و الان بعد از 5ماه به 87کیلو رسیدم و دارم ادامه میدم. این تجربه بنده بود که خواستم به اشتراک بذارم، دوستان دیگر آدرس سایت و شماره آقای محمدیان را درج کردند و نیازی به تکرار بنده نیست.