2777
2789
عنوان

بورسیه تحصیلی

572 بازدید | 14 پست

بچه‌ها لطفا هرکس حتی کوچکترین اطلاعی درباره بورسیه تحصیلی هرکشوری داره بگه.چون آینده تو ایران مبهمه به نظرم اطلاعات تو این زمینه میتونه برا هممون مفید باشه 

الان بورسیهdaad المان 

ایفل فرانسه 

بورس دولت مجارستان 

بورسیه ایتالیا و چین و اراسموس که برای اتحادیه اروپاست خیلی طرفدار داره و 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مدارک مورد نیازم که  مدرک از دانشگاه معتبر ریزنمرات و معدل بالای ۱۷ 

توصیه نامه 

نمره زبان 

رزومه و انگیزه نامه قوی

الان بورسیهdaad المان  ایفل فرانسه  بورس دولت مجارستان  بورسیه ایتالیا و چین و ارا ...

طرفدار داشتن یعنی اون کشورها هم به راحتی میپذیرند؟من مدرکم کارشناسیه...

انگیزه نامه چیه؟

یه نامه در حد دوصفحه که گذشتهی تحصیلی رو داخلش توضیح میدین و بعد انگیزتون از انتخاب رشته و دانشگاهی که میخواین اپلای کنید رو میگین و بعد توضیح میدین که مثلا اگر فارغ التحصیل شدین کجاها میتونین کا. کنین و مفید باشین 

طرفدار داشتن یعنی اون کشورها هم به راحتی میپذیرند؟من مدرکم کارشناسیه...

راحتی که خب اونا یه سهمیه دارن مثلا فوق لیسانس سالی یک نفر برای یک رشته مشخص بناب این قاعدتا به راحتی نمیگیرن و شرایطتتون باید خوب باشه