2777
2789

طرفدارای زن پسر داییت اومدن گزارش زدن

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خوندم نظرمو میگم

ماهم همچین موردی داشتیم ولی شوهرش به حرف زنش بود با اینکه خودش مخالف بزن و برقص نبود ولی بر خلاف میل زنش کاری انجام نمیداد

درسته ما به مذاقمون خوش نمیاد ولی من به شخصه در مورد اینکه زن و شوهر باید پشت هم باشن موافقم

اینجوری تو زندگی خودشون به مشکل نمیخورن و کار به جاهای باریک نمیکشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حداقل میزاشتن نظر بقیه هم بخونم یه دو دقیقه ۳۰تا نظر داشت

یه سری گفتن وجهه مذهبیارو خراب نکن

بیشتریا هم گفتن از عروسی پرتش میکردید بیرون حق دخالت نداشته

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

چون خوندم نظرمو میگمماهم همچین موردی داشتیم ولی شوهرش به حرف زنش بود با اینکه خودش مخالف بزن و برقص ...

ما اصلا دخالت نمیکنیم تو زندگیشون فقطرفتارش زشت بود تو حتی اگه اونجا به زور اجبار هم اومدی میتونستی یه گوشه بشینی سکوت کنی سرتو تو گوشیت کنی

کاری که کرد خوب نبود به همه حرف میزده

ولی باید شوهرش هم نمیومد که الان به این مشکلات برنخورن

چون از اول که این دختر رو گرفته حتما از اخلاقش با خبر بوده که دوست نداره و عقیدشه نره این مجالس

پس از اول باهاش طی کرده بوده

فامیل ماهم عروسی ما نیومد

اخلاق زنشو میدونست خودش هم نیومد که پس فردا زنش باهاش به مشکل نخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما اصلا دخالت نمیکنیم تو زندگیشون فقطرفتارش زشت بود تو حتی اگه اونجا به زور اجبار هم اومدی میتونستی ...

آره درسته نباید به کسی حرف میزده اما شوهرش هم اگه اومده باید کنار زنش بشینه وقتی میبینه حساسه نره وسط

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرش اگر با عقاید و اخلاق مذهبی این خانم مخالف هست از اول باید با کسی مثل خودش ازدواج میکرد

حتی اون خانم هم همینطور

برای همینه میگن باید با هم عقیده و هم سطح خودتون ازدواج کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرش اگر با عقاید و اخلاق مذهبی این خانم مخالف هست از اول باید با کسی مثل خودش ازدواج میکردحتی اون ...

دقیقا این چیزا رو باید روز اول فکرشو میکردن نه الان که این همه اذیت بشین الانم با یکم مراعات کردن هر دو طرف میتونن کنار بیان

دقیقا این چیزا رو باید روز اول فکرشو میکردن نه الان که این همه اذیت بشین الانم با یکم مراعات کردن هر ...

آره دقیقا

خیلی مهمه

فردا روزی خواستی ازدواج کنی به این چیزا خیلی دقت کن

چون واقعا مهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40