2777
2789
عنوان

اسنپ گرفتم و (

1 بازدید | 23 پست

بچها امروز بااسنپ داشتم میرفتم جایی و حدود بیس دقیقه ۷۷تومن بود همزمان کد تخفیف هم اومد زدم میشد۳۰تومن ولی اینکارو نکردم نمیخوام ادعا بیام درکل میگم خب اوناهم زحمت میکشن وگرنه کی دوستداره صبح پاشه بره اسنپ بفکر همدیگه باشیمم🤝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم

وارد گوگل بشو بزن میلی گلد بعد قسمت ثبت نام زیرشماره موبایل نوشته کد معرف : milli-vxke0 بزن بعد وارد برنامه شدی برو پروفایل میلی گلدت یه قسمتی نوشته احراز هویت حتما احراز هویت کن کاری نداره یه کد ملی و تاریخ تولد تولد و اسم و فامیل میخواد و 100 هزارتومن ب کیف پولت میاد خیلی راحت

کد تخفیف رو قبل باید بزنید از دستمزد راننده هم کم نمیشه هدیه اسنپ هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

انقدر اسنپیا گوهن که من هرروز تلاشمو میکنم بدترین بلا هارو سرشون بیارم اونوقت تو دلت میسوزه.... چندوقت پیش با دوتا دختر بحث کرده اسنپیه بعد وسط بیابون پیادشون کرده دلت برا همچین ادمایی میسوزه اخه