2821
2789
عنوان

پریود شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 20 پست
خیلی هم دردناکه 🫠

ممخصوصا کثیفی لاپات

تا سی سال دیگه باید این کوفتی تحمل کنیم

من خیلی دلم میخواد دختر مهربونی باشم، اما اعصابم همراهی نمیکنه👩🏻🦯 دوز پسر دارم برابره با شوهری آقایون درخواست ندن

وای من امروز سر پریودی مردممم و زنده شدم . درد داشتم ی مسکن خوردم دیدم خوب نمیشم ی شیاف قوی گذاشتم . ...

حتما سونو بده،شاید عفونت یا کیست داری که این درد شدید رو داشتی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممخصوصا کثیفی لاپاتتا سی سال دیگه باید این کوفتی تحمل کنیم

🫠🫠🫠هعی گناه ما چیست

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

حتما سونو بده،شاید عفونت یا کیست داری که این درد شدید رو داشتی

ببین شدید نبود زیاد پاهام بیشتر درد میکرد ولی شیافو گذاشتم بهم نساخت نابود شدمم

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

تقصیر هوا هست ک سیب خورد😂

ای لعنت بهش🤣

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

2824
2823
2791
2779
2792