2777
2789
عنوان

پریود شدم

183 بازدید | 18 پست

نمیفهمم بدنم با کجا تنظیمه اخه نصف شبی اه

دردش بیدارم کرد الانم شدید دل درد دارم نمیدونم چرا این کیسه آب گرم کن کوفتی گرم نمیشه مردم از کمر درد و حالت تهوع

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تسلیت عرض میگنم غم اخر باشد منم قراره سه روز دیگه در این غم پریودی شریکتان باشم 😭😭😭😭

وای غم بزرگیه🤦♀😭😭😭

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

وای من امروز سر پریودی مردممم و زنده شدم . درد داشتم ی مسکن خوردم دیدم خوب نمیشم ی شیاف قوی گذاشتم . بعد دیدم هیچی نمیبینم همه جا میچرخه . دستام میلرزه .. نمی تونستم پاشمممم . بعد شوهرمو هعیی فشارمو میگرفت . پاهامو داد بالا آب قند دادن خرما من خودمو میزدممم داد میزدم . بعد شوهرمو گفت پاشو بریم بیمارستان یهو من خوابم برددد پاشدم یکم بهتر بودم . پرتغال خوردممم و اینا ولی بازم منگم و داغوننن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

خوشبحالت از پریود نشدن تا الان بیدارم

هیچکی راضی نیست از حالت خودش😭

وای من امروز سر پریودی مردممم و زنده شدم . درد داشتم ی مسکن خوردم دیدم خوب نمیشم ی شیاف قوی گذاشتم . ...

وای حالت یکم بعد من و داری توصیف میکنی😭😭😭

من شنیده بودم بعد ازدواج دردش کمتر میشه انگار اثر نداره نه؟ هعی گناه داری