سر این موضوعهای الکی با شوهرت جر و بحث نکن .. مرد جماعت همگی اون حساس بودن و درونشون دارند ..حالا وا ...
عزیزم نرفتم خیلی وقته ولی واصعا بعد 9 شال یه اعتمادی باید باشه دیگه این رفتار ها سمی هست و تحملش واقعا سخته گفته خواهر گلم نگفتم عشقم که تازه با همه همینطوره به مردا میگه داداش گلم
عزیزم نرفتم خیلی وقته ولی واصعا بعد 9 شال یه اعتمادی باید باشه دیگه این رفتار ها سمی هست و تحملش واق ...
عزیزم همسرت حسادت کرده موضوع رو بر عکس کن ببین به چه نتیجه میرسی
فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
عزیزم نرفتم خیلی وقته ولی واصعا بعد 9 شال یه اعتمادی باید باشه دیگه این رفتار ها سمی هست و تحملش واق ...
ببین خودت داری میگه بد دله .. خب این از ویژگی هاش هست متاسفانه . سخت بشه درست کنه این اخلاقش رو ..
تو کمکش کن کم کم درست کنه خودش رو .. باهاش لج نکن که بدتر بشه .و بحث اعتماد نیست .. بهت اعتماد نداشت که باهات زندگی نمیکرد .. اخلاقش اینطوریه و نمی تونن کنترل کنه خودش و .
والا من داد بی داد نمیکنم یا فحاشی نمیکنم فوقش اخم میکنم یا بهش میگم نره تازه من نرفتم فقط سدال کرد ...
ببین مطمئنی اگه همسرت میگفت رفتم مغازه چه خانمه خوش اخلاقه بهم میگه گلم کار به دعوا نمیکشید😂
فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴