2777
2789

داستان از این قراره مه نزدیم خوته ی ما دو تا سوپری هست و یکیش بسیار اادم خوش برخورد و مردم داریه و هروقت من رفتم خرید کنم بشیار مودبانه و متین برخورد کرده و گاهی وقتی خواسته کارت رو بهم برگردونه بهم وفته خدمت ابجی گلم من تو صحبتم با شوهرم داشتم میگفتن که این اقا چقدر مشتری مداره ب عکس سوپری بغلی که بع زور جواب سلام میده و همسرم گوشاش تیز شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو چرا تصویرت مرده خودت زنی

چون اقا بوده زده زن جنسیتو ببین من الان دیدم میشه

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

چون اقا بوده زده زن جنسیتو ببین من الان دیدم میشه

@niniyar چرا بعد عضویت میشه جنسیت رو تغییر داد🥴🥴🥴🥴

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

داستان از این قراره مه نزدیم خوته ی ما دو تا سوپری هست و یکیش بسیار اادم خوش برخورد و مردم داریه و ه ...

خلاصه بگو تورو خدا

یه جوری رفت تو خودش من احساس کردم خوشش نیومده و من دیوه نرفتم اونجا خرید کنم حالا امشب من خرید داشتم و به همسرم گفتم از خیارشور دیشب کخ گرفتی بگیر و سوال مردم از این سوپری(مرد مودبه)گرفتی گفت نه خوشم نمیاد ازش رفت از اون سوپری یوبسه خرید وقتی برگشت ازم سوال کرد تو تازگی رفتی اون سوپری !و من دیگه بهم برخورد گفتم چطور چوب به من میگه خواهر گلم اصلا چه اهمیتی دارع که شوهرم شروع کرد به داد بی داد که اون بیخود میکنه که به زن مردم میگه خواهر گلم منم گفتم خوب برو به خودش بگو

این موصوغ تو کت من نمیرهایا حق دارم؟