2821
2789
عنوان

دلم تنگه بچگیه

83 بازدید | 10 پست

کاش بچه بودیم یبار دیگه ...الان جای فکر تورم و بی عدالتی و آرزو های محال همه چی خلاصه بود در مدرسه و کلاس و خونه و کوچه در توپ و مداد رنگی در قدم زدن زیر بارون تو هوای بهاری روستا ... چیشد اون روزا دلم تنگه

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

چه زود گذشت چقدر دوستت داشتیم بزرگ شیم زودتر

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه زود گذشت چقدر دوستت داشتیم بزرگ شیم زودتر

من میترسیدم از بزرگ شدن 😢یادمه گفتم دوس دارم بچه بمونم

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

من میترسیدم از بزرگ شدن 😢یادمه گفتم دوس دارم بچه بمونم

تو عاقل بودی😄

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

چه فایده بخوایم نخوایم کشوندمون جایی ک فکرشم نمیکردیم...

این نیز بگذرد دنیا به کام کی بوده که به کام ما باشه🫠

منم دلم برای بچگی تنگ شده

اون موقع ها هیچ غمی بزرگ نبود

هیچ فکر و خیالی نداشتیم

ته فکر و خیال این بود که بازی کنیم و درسمون بخونیم

و دوست هامون باهامون بازی کنن

هر چی گذشت دنیا بی رحم تر شد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791