2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سابلیمینال بازگشت معشوق گوش بده اگر نمیخوای تموم بشه زندگیت @Subliminalfarsi1این آیدی تلگرام ت ...

گلم شکر خدا تا حدی بهتر شده .

دیشب در مورد پول مهریه چونه میزدیم .

ولی امشب خدای بزرگم یه معجزه تو زندگیم رقم زد .

قراره فردا بیاد دنبالم و بریم حرف بزنیم 🥹

گلم شکر خدا تا حدی بهتر شده .دیشب در مورد پول مهریه چونه میزدیم .ولی امشب خدای بزرگم یه معجزه تو زند ...

خداروشکر عزیزم خوشحال شدم ایشالله بهترین اتفاقات برات رقم بخوره و زودتر برگردی سر زندگیت

ولی اینی که گفتم بهت گوش بده ، علاقش رو بهت بیشتر میکنه

حین گوش دادنش هم بیخیال باش و به نتیجه فکر نکن

یا میتونی بهبود رابطه بگیری

خودت سرچ کن راجع به ساب تحقیق کن

البته اگه از جای بد بگیری بدتر خراب میکنه همه چیزو

ولی تو زندگی من معجزه کرده

دلم نمیاد نگم به کسایی که مشکل دارن خصوصا زناشویی 🥲

آره عزیزم هزینه داره ولی ارزش داره ساب رایگان هم دارن میخوای اول اونو امتحان کنبفرستم کانالشون رو بر ...

والا خودم یه کانال رایگان همسر داری دارم و خداروشکر با راهکارهایی که ازونجا یاد گرفتم تونستم نظر شوهرمو جلب کنم .

والا خودم یه کانال رایگان همسر داری دارم و خداروشکر با راهکارهایی که ازونجا یاد گرفتم تونستم نظر شوه ...

تنها مسیر آره؟

منم دارم اونو ، واقعا کمک میکنه ولی این چیزی که میگم بحث انرژی هاست و با سیاست زنانه متفاوته

@subliminalfarsi11

این آیدی رو تل بزن ساب رایگان گذاشته تو این کانال ، جذب آرزو و خواسته رو گوش کن فعلا (بیشتر از دوساعت در روز نکنی)

اگر اثراتش رو دیدی ازشون خرید کن

اینام خدا قرار داده عزیزم

دنیا پیچیده تر از این حرفاست

ابزارهایی که خدا سر راهمون قرار میده رو هم عیبی نداره استفاده کنیم ❤️

پیش خودتن؟ میخوای برگردی به زندگیت ؟بخاطر دخترات فقط یا دوسش داری؟

نه دوستش دارم .

خیلی تند رفتم شکایت کردم ازش و زندگیم تا مرز نابودی رفت .

خیانتشو کنار گذاشته بود و خیلی بهتر شده بود ولی من سر یه سری مسائل مثل بچه ها قهر کردم و در حین عصبانیت شدید رفتم شکایت کردم و به اینجا رسید .

و خداروشکر که انگار داره کم کم درست میشه

والا خودم یه کانال رایگان همسر داری دارم و خداروشکر با راهکارهایی که ازونجا یاد گرفتم تونستم نظر شوه ...

واااای خدایا خییییلی خوشحال شدن واست

چطوری نظرشو جلب کردی توروخدا بیا تعریف کن برامون

من تاپیکاتو دنبال میکردم و خیلی تو فکرت بودم و خدا خدا میکردم یه جوری باعزت برگردی سرخونه زندگیت

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لک صورت 😭😭

qeooooooo | 44 دقیقه پیش

فوق تخصص غدد

hlima | 42 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز