2821
2789

یه رفیق داشتم ۱۴ سالش بود موهاش سفیدی داشت چند تار

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعضیا زود سفید میشه نمیدونم از چیه فقط میدونم از ناراحتی و فکر و خیال نیست اینا حرفه چون من خودم خیلی ادم حرصی هستم ولی سفید نشده ۳۰سالمه یکی دوتاش اونم هی گم میشه لای بقیه

دوست عزیز من آدمی هستم که خوبی و بدی رو چند برابر تلافی میکنم پس اگه فقط در حد بیشعور گفتن بهم توهین کردی غافلگیر نشو وقتی در جواب بهت بگم گ...خور🫶

بعضیا زود سفید میشه نمیدونم از چیه فقط میدونم از ناراحتی و فکر و خیال نیست اینا حرفه چون من خودم خیل ...

دکترم رفتم ازمایشم دادم نمیدونم از چیه از مادر و پدرم بیشتر موهام سفید شده

دکترم رفتم ازمایشم دادم نمیدونم از چیه از مادر و پدرم بیشتر موهام سفید شده

الهی عزیزم تو فامیل ماهم زیادن اینجوری زود سفید شده عیب نداره رنگ میزاری دیده نمیشه چاره داره باز

دوست عزیز من آدمی هستم که خوبی و بدی رو چند برابر تلافی میکنم پس اگه فقط در حد بیشعور گفتن بهم توهین کردی غافلگیر نشو وقتی در جواب بهت بگم گ...خور🫶

2823
2791
2779
2792