یعنی اونا در روز با خون و تزریق و کارای دیگه سر و کار دارن
من یکی حتی تحمل دیدن اینارم ندارم
دمشون گرم
تازه بعدش عادی میشه غذام میخورن
من همونم غذام دیگه نمیتونم
راز سالاد شیرازی جنگلی که در جنگل قابل انجام هست،بسیار خوشمزه،بودار و ماچیدنی:ابتدا خیار و گوجه و پیاز و مخلفات را گیر اورده و به خر بگویید پا بزن لعنتی،خر نیز پا میزند و مواد خوب له میشوند،حال ابغوره را سرازیر کرده و نمک بسته بندی شده را از جومونگ تحویل بگیرید و با فلفل هم بزنید،بعد از آن از شاخ گوزن بخواهید برایتان خوب هم بزند،حال به تمساح بگویید این هم سالاد نوش جان. برای تمیز کاری اشپزخانه جنگلی از زرافه ی گردن دراز کمک بگیرید.🗿
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه منظورت نی نی سایتیاس که خیلیاشون تو خونه نشستن و شغلای مختلف رو مسخره میکنن، ولی اگه حتی یه درصد توانایی و استعداد رسیدن بهشو داشتن تا صب دنبالش میدویدن
والا بخدا آخه یکی گفت به چشم خدمتکار نگاه میکننداتفاقاً خیلی هم با کلاسه
اینا چه تفکرات سمی هست:/
من خودم عاسق پرستاریم همیشه هممیگم لولش بالاست
خیلیی خوبهههه
هم اسمش قشنگه هم کارش هم همچیش
خیلی خوبههه
راز سالاد شیرازی جنگلی که در جنگل قابل انجام هست،بسیار خوشمزه،بودار و ماچیدنی:ابتدا خیار و گوجه و پیاز و مخلفات را گیر اورده و به خر بگویید پا بزن لعنتی،خر نیز پا میزند و مواد خوب له میشوند،حال ابغوره را سرازیر کرده و نمک بسته بندی شده را از جومونگ تحویل بگیرید و با فلفل هم بزنید،بعد از آن از شاخ گوزن بخواهید برایتان خوب هم بزند،حال به تمساح بگویید این هم سالاد نوش جان. برای تمیز کاری اشپزخانه جنگلی از زرافه ی گردن دراز کمک بگیرید.🗿