2777
2789
عنوان

تنبلی

48 بازدید | 1 پست

سلام من خیلی دلم میخواد نماز و قرآن سر وقت بخونم و زود از خواب بیدار بشم ولی نمیتونم

خیلی تو این مسئله تنبلم

تو کارای خونه تنبلم نیستما همیشه خونم تمیزه ولی از بعد زایمان انگار اصلا امید ب زندگی ندارم همش میگم زندگی کنم ک چی بشه چیکارکنم به چی فکر کنم که انگیزه داشته باشم دوست دارم زود بیدار شم نماز بخونم ولی نمیتونم

سلام، عزیزم این احساس پوچی بعد از زایمان کاملا طبیعیه. دقیقا مثل اختلالات قبل از پریودی هستش و ب خاطر بهم ریختن هورمونهای بدنە. سعی کنی تغذیه ی سالم و کم چرب بخوری و مدیتیشن کار کن. هیچم نداشتە باشی، باید بخاطر بچەت ب زندگی امیدوار باشی. الان شما یک موجود زیبا ب دنیا اوردەیی ک در قبالش مسئولیت دارین. روزەم اگ ب سلامتیت ضرر میرسونە گرفتنش ن فقط ثواب ندارە بلکە حروم هم میشە چون هر چیزی ک ب جسم زیان برسونە شرعا انجام دادنش حرامە (البتە من طبق فقە اهل تسنن میگم و نظر اهل تشیعو نمیدونم)، نمازم اگ حالشو داشتی بخون حالشم نداشتی سخت نگیر و تو این برهەی حساس پسازایمان ب خودت حس عذاب وجدان ندە. هر وخت حالت اوکی شد و بشین نمازاتو جبران کن. خدا مهربونتر و داناتر از اونیە ک با انتقال حس عذاب وجدان و ترس و تهدید از بچگی ب ماها فهموندەن.