2777
2789
عنوان

اگه جای من بودی

75 بازدید | 15 پست

پسره خیانتکاره درنبود من خیانت میکنه تایمی ک کاتیم بهش کلا شک دارم اما بشدت پولداره و پدرش یکی از ادمای مهم شهره و سرشناسن و علاوه براینا رستورانم داره بهترین لوکیشن خونه ماشینم داره اما ادم شیطونیه ،تلاش کنم بهم برسیم یا تمومش کنم ؟ صبر کنم سر ب راه بشه یا نمیشه ب نظرتون ؟ بعد ازدواج متعهد شدنی هست ؟البته فک میکنه بی خبرم اما خب من متوجه هستم دوسشم دارم چکار کنم اخه 😔شما جای من بودین ادامه میدادین و تبدیل ب شوهر یا کات دلایلتونم بگین لطفا ایا بخاطر پول و رفاه مالی و شهرت و وصلت بااین خانواده ادامه میدادین یا نه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اونم دوس نداشته مطمئن باش شوهر بشو هم نیس ختم روزگاره خودش بعدم کسی که این طوره کنسله دیگه خیانتو ...

مگه بحث دوس داشتنه یعنی ذات مهم نیست؟ شما بودی بخاطر اؤضاع مالیش کنار میومدی ؟ یا میتونستی ک ادمش کنی و تبدیل ب همسر و اینکه این ادم اصن درست شدنی هست ب نظرتون ؟

قطعا کنسلهچون کسی که خیانت میکنه هیچ وقت آدم نمیشه

بخاطر اوضاع مالی و ...کنار نمیومدی ؟ خرص نمیخوردی این پولا بره زیر دست دختر دیگه؟ ادمش نمیکردی؟ یا تلاش نمیکردی درست شه؟

مگه بحث دوس داشتنه یعنی ذات مهم نیست؟ شما بودی بخاطر اؤضاع مالیش کنار میومدی ؟ یا میتونستی ک ادمش کن ...

ذات داشت که خیانت نمی کرد دیگه

ن نمی اومدم فقط این پول دار نیس بلخره ادم پول دار بازم هس یا کسی ک دستش به دهنش برسه اما ادم باشه خلاصه

همسر بشونیست مطمئن باش ادمم نمیشه الکی وقتو تلف نکن

بخاطر اوضاع مالی و ...کنار نمیومدی ؟ خرص نمیخوردی این پولا بره زیر دست دختر دیگه؟ ادمش نمیکردی؟ یا ت ...

پول اولش شاید وسوسه ات. کنه ولی بعدا میفهمی اینکه یه نفر فقط برای تو نباشه هی عرورتو بشکنه

پول چقدر بی ارزش میشه

حاضری هیچی نداشته باشه ولی بدونی چشمش فقط تو میبینه

ذات داشت که خیانت نمی کرد دیگهن نمی اومدم فقط این پول دار نیس بلخره ادم پول دار بازم هس یا کسی ک دست ...

خیلی براش زحمت کشیدم خیلی جاها خودمو ثابت کردم اما با وجود اخلاقای بدش عصبانیتاش و بددهنیاش و صدالبته شکاک بودناش هم کنار اومدم یبارم تواین یکسال و چهارماه فکر خیانت ب سرم نزد اما اون هیچوقت قدرمو ندونست ،حتی اکسش هم براش بیشتر از من زحمت کشید اما این کلا بی چشم و روعه

پول اولش شاید وسوسه ات. کنه ولی بعدا میفهمی اینکه یه نفر فقط برای تو نباشه هی عرورتو بشکنه پول چقدر ...

یعنی درست شدنی نیست؟ 😔

من دوسش دارم اما خب واقعا خودم اوضاع پدرم خوبه دستمون ب دهنمون میرسه اما اونا صاحب اسم هستن تو شهر میگن عروس فلانی شده وای ...اینا دلیل ب ادامه و تلاش نیست برا این پسر ؟ یا کاتش کنم بره کلا؟

یعنی درست شدنی نیست؟ 😔من دوسش دارم اما خب واقعا خودم اوضاع پدرم خوبه دستمون ب دهنمون میرسه اما اونا ...

اگه کلا این برات مهمه که بگن عروس فلانیه و پولدار بودن

که بمون

ولی سلامت روانت مهمه

آینده بچه هایی که قراره بیاری فک نکنم 😕