2777
2789

فردا برای اولین بار تو این خونمون مهمون دارم استرس دارم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترم فکر کنم حالش یه خورده بده از غروبه میگه حالم خوب نیست فک کنم سرما زده بهش احساس حالت تهوع داره... هروز ظهرها یه چرت میزدن امروز خونه تکونی میکردیم نخوابید... بعد انگار خوابش میومد و نخوابید حالش بدتر شد.... خداروشکر الان خوابه خداکنه تا صبح بخوابه

بمیرم براش ۵ سالشه بچم . یادم وقتی کوچولو بود اینجور شد یه بار استفراغ کرد...

دوستان لایک نکنید. ۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖 ۳ مرداد ۱۴۰۲💙 تمام زندگی من a & n

چند سالته

۱۵

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

آیه الکرسی چند تا بخون سبک میشی پنجره رو باز کن به آسمون نگاه کن با خدا حرف بزن

دیگه اعتقادی ندارم.

اونقدر سنگینم ک تمام دنیا رو دوشمه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

امضام

عزیزم😭💔

نظر من صرفا برای استاتر با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی.آدم های تندرو در هر عقیده و مذهبی به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان نه در تاپیک های من کامنت بزارن و نه کامنت منو ریپلای کنند.باشد که اشک بعدیمان،اشک شوق باشد.وطن🦁❤️

آخه چرا عزیزم گریه نکن بیا بغلم بخند به روی دنیا دنیا به روت بخنده نخور غصه عزیزم

با سطر آخرمتنه شما من یاد یه متنی افتادم که چندین سال پیش مامانم بهم گفته بود که دبیرش توی دفتر خاطرات مامانم نوشته بود متن شمارو دیدم یادم افتادم مرسی... متن اونم اینطوری بود

لحظات به سرعت سپری میشوند و با زبان و بی زبانی به ما میفهمانند که ارزش یک دنیا فقط به خاطره یک لبخند هست پس بخند تا یک دنیا به رویت بخندد