2777
2789
عنوان

شما بگید چیکارکنم

175 بازدید | 23 پست

۳۱ساله ازدواج کردم ،ی مرد بی مسئولیت ننه ای،بددهن فحاااش ،فحااش،بی رگ ،معتاد ،بیمارروانی،هیچوخ شرایط طلاق نداشتم. چون خانوادم حمایتم نمیکردن ،ازطرفی شخصیت وابسته ای دارم ،ب محبتهایی ک میکرد وابسته بودم،خیانتم کرده ،ولی ب لطف خدا فراموش کردم ،کلا تو مسیرمستقیم راه نمیره ،خودش وکاراش ب جهنم ،دختر۲۸ساله مجردی دارم ک چن وخ پیش متوجه سیگار کشیدنش شدم ،خودمو کشتم سراونموضوع ،بعددیدم این دخترهمیشه خوابه ،منگه ،متوجه شدم ب داروهای روانپزشکی اعتیاد آورده و مشت مست پرگابالین وزولپیدم میخوره ،بخدا نفسم بالا نمیاد نوشتن وگفتنش خیلی سخته،ی بارنفازولین پیداکردم ،گف مال خشکی چشمه ،مال دوستمه ،دوسال بعد متوجه شدم گل میکشه ....آااااه ک نوشتن و گفتن وتزس ازاینده چقدربرام دردناکه ،

شوهرم دم ب ذیقه ،دمممم ب دیقه سهرموضوع کوچکی ب فحش های چندش آوری میکشه وقهرمیکنه خونه مادرش ،هرراهی بگید رفتم ،فامیل وخانواده ب درد بخوری نداره اصلا.

مشاوره های مختلف رفته ام ،برای دخترم بهترین مشاورهارو گرفتم،نمیتونم بزارمش بره بیرون ،خودمم توخونه حبسم.

مکرر متوسل شده ام ،دعا وختم برداشته ام.....

واقعا دیگه نمیکشم ،میترسم خدای نکرده مریض بشم.

میخوام شمابگید چیکارکنم ...طلاق نمیتونم چون میدونم

دخترم خیلی بیشترازاینی ک هس آسیب میبینه.

تو ی کوچه بن بست گیرافتاده ام😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براش ی روانشناس خوب گرفتم فک میکنین خوب میشه؟

ببینید به تنهایی کارساز نیست

چون دخترت تو فضای بازی قرار میگیره

باید ی جایی باشه که چند نفر مثل خودش باشن یا کسانی باشن که ترک کردن

و میدونم که اکثر کمپا روانشناس اینا دارن

خیلی شرایط و محیط خوبیه

دخترت میتونه بهت کلک بزنه ک روانشناس کارش اوکیه و دخترتم ترک کرده ولی بازم ادامه بده

چون آدمی که اعتیاد پیدا میکنه فقط به فکر اینه نسخ نشه

شما عزیزم خودت توی بندی، کیو میخای آزاد کنی؟؟؟ یه ذره به خودت بیا مریض بشم چیه خو، ضعف از کل متنت میبارید! یعنی چی که بهت خیانت کرده، فحش میده ، فلان میکنه بعد تو هنوز وابسته شی؟ سندرم استکهلم گرفتی والا

من و خدا و یه لقمه نون و وطن🩹