2777
2789

چرا این کارا حرامه و خدا و پیامبرش کسی که میره از این کارا میکنه رو لعنت کرده چون این کارا همش با شیاطین انجام میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا این کارا حرامه و خدا و پیامبرش کسی که میره از این کارا میکنه رو لعنت کرده چون این کارا همش با شی ...

واقعا؟ یعنی یکی حتی برای حل مشکل خودش واینکه بفهمه کسی براش دعا گرفته یا نه هم حرامه ؟

واقعا؟ یعنی یکی حتی برای حل مشکل خودش واینکه بفهمه کسی براش دعا گرفته یا نه هم حرامه ؟

بله حرامه چون جادو و طلسم و اینجور کارا رو خدا قدرتش به شیطان داده وقتی برای مشکلت میری دنبال این کارا یعنی داری از شیطان به جای خدا کمک میگیری این همه دعا و ختم و چله هست که باهاش میشه از خدا کمک گرفت بعدم شیطان دشمن قسم خورده است فکر کردی مجانی کمکی به یه ادم میکنه اصلا جاش هزار تا چیز ارزشمند تر ازت میگیرن اجنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یعنی با جن های کافر انجام میدن دیگه درسته؟

بله جن مسلمان به هیچ وجه اینجور کارارو نمیکنه

چه کاریه یه سرکتاب بگیر راحت مشخص میشه

آخه سرکتاب گرفتنی نمیگن که کی اینکارا رو کرده از سر کنجکاوی وسوسه شده بودم که بفهمم کی باهامون دشمنی داره البته سرکتابم تا حالا یه بار رفتم

بله حرامه چون جادو و طلسم و اینجور کارا رو خدا قدرتش به شیطان داده وقتی برای مشکلت میری دنبال این کا ...

یا خدا خوب شد پرسیدم یه خانومه میگفت رفتم ومثلا دیرم کدوم فامیلمون برامون سحر میگیره منم وسوسه شده بودم ولی میگفتما حرامه گفت نه بابا نمیری که کسی رو سحر کنی حرام باشه ....دستت درد نکنه عزیزم خدا خیرت بده

یا خدا خوب شد پرسیدم یه خانومه میگفت رفتم ومثلا دیرم کدوم فامیلمون برامون سحر میگیره منم وسوسه شده ب ...

خواهش میکنم 🌹🙏

جایه مطمئن سراغ ندارم یه بار پیش یکی رفتم گفت طلسمتون کردن دست به هرکاری بزنین شکست میخورین ورابطه تون هم خوب نیس با شوهرت که کاملا درست میگفت یه دعایی داد ولی گفت که خیلی عمیقه کارخودش نیس اون دعا هم موقت یکم بهتر کرد ولی بازم همونه شرایطمون

به اینا اعتماد نکن من نابود شدم تا باطل کردیم کار هرکسی نیست

همون دیگه منم جای خوب سراغ ندارم دقیقا اینو خودشم گفت که خیلی عمیقه طلسمتون ...خودشم گفت تو یه قبرستون زیر درخت چال کردن یکی هم انداختن تو آب روون ...واقعا خودمم میبینم دیگه اصلا روز خوش نداریم تو زندگی حتی دیگه رابطه ای هم نداریم با شوهرم عین غریبه ها اون تو یه اتاق میخوابه من تو یه اتاق