فردایدیروز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 838 عنوان معلمم بهم گفت 129 بازدید | 6 پست من با معلمم مدت هاست در ارتباطمزن هستنبهم گفت خدا بهم دختری داده که برام دعا میکنه چی ازین بهتر،منظورش من بودمخییلی مهربونه و خاص🫠🫠🫠 آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱 امروز | 00:35 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92341 آخ منم با شاگردام رفیقممم دلم براشون بک ذره اس کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
فردایدیروز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 838 آخ منم با شاگردام رفیقممم دلم براشون بک ذره اس میشه چند تا سوال بپرسم؟معلمید؟ آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱
دختر_هستم عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 1687 وای منم نهم معلم عربیم اینطوری بود خیلی دوستم داشت الانم که بهش پیام میدم کلی باهام صحبت میکنه کاش همه ی معلما اینطوری بودن🥹❤️ فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92341 میشه چند تا سوال بپرسم؟معلمید؟ بله کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
فردایدیروز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 838 بله درخواست بدم قبول میکنید؟ آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱
فردایدیروز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 838 وای منم نهم معلم عربیم اینطوری بود خیلی دوستم داشت الانم که بهش پیام میدم کلی باهام صحبت میکنه کاش ه ... ارهههع واقعااابعضی از معلما فرشته اننن آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱