2789
عنوان

ی دوست دارم

105 بازدید | 16 پست

ی دوست دارم سر کوچکترین چیز قهر میکنه ناراحت میشا خیلیم دوسش دارما

خیلیم ترس از رها شدن دارم خسته شدم کاش میشد ولش کنم اما چون همش میبینمش نمیتونم خیلی دلم برا خودم میسوزه کل راز خانوادگی هم میدونه شناختیم که ازش دارم مطمئنم بعد از اینکه قطع ارتباط کنیم میره فاش میکنه همشو

حالم از اخلاقای خودن بهم میخوره کاش انقد با همه دوست نباشم

اگه آدم خوبیه باهاش بمونین.
واقعا دوست خوب نعمته.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوسش داری ولی میخوای باهاش کات کنی؟

منم یه رفیق دارم که خیلی دوسش دارم و این دوست داشتنه باعث میشه به ریز ترین کار بدش حساس باشم

و ناراحت میشم

نکنه اونم راجب من چنین فکری میکنه؟

داره از ابر سیاه خون میچکه جمعه ها خون جای بارون میچکه «ک م خ»

اونم مثل خودت باهات رفتار کنه ناراحت نمیشی ازش؟؟

نه چرا بشم

ما باهم شوخی میکنیم زیاد و ذره ای ناراحت نمیشم ولی مثلا اگه پیام بدم جوابمو نده یا خط قرمزامو یادش بره ناراحت میشم

سر همین دو مورد باهاش به مشکل خوردم

ولی چون هم من هم اون خیلی هم رو دوست داریم نادید میگیرم اینارو

ن والا این سر کوچیک ترین چیزا ها ناراحت میشه

چی بگم اگه خوبیای زیادی داره جدی نگیر این موضوع رو

اگه نه که هیچی

هرچند بازم میگم شاید چون خیلی دوست داره روت حساسه

چی بگم اگه خوبیای زیادی داره جدی نگیر این موضوع رو اگه نه که هیچی هرچند بازم میگم شاید چون خیلی دوست ...

سر چرت تزین چیز ناراحت شدن دوست داشتنه؟؟ و وقتی ناراحو میشه کلا نسبت بهت بی توجه میشه

سر چرت تزین چیز ناراحت شدن دوست داشتنه؟؟ و وقتی ناراحو میشه کلا نسبت بهت بی توجه میشه

نمیدونم اگه داری اذیت میشی بیخیالش شو خودت مهم تری

به این فکر کن بودنش بهتره یا نبودنش

حتی نمیتونم باهاش حرف بزنم الان میگه مشکل داری برو

وا😐

نمیخوام قضاوت کنم ولی این حرفش یعنی براش مهم نیستی

اگه براش مهم بودی به حرفات و مشکلات گوش میکرد

وا😐 نمیخوام قضاوت کنم ولی این حرفش یعنی براش مهم نیستی اگه براش مهم بودی به حرفات و مشکلات گوش میکر ...

هعیی زود مدرسه تموم بشه ارچی رفاقت دوستی آدمو میزارم کنار