2777
2789
یعنی دوست دختر داشته و به من پیشنهاد بیرون رفتن داد؟؟ واااا عجب آدماییخوبه همچین مالی هم نیست اینقدر ...

نه بابا حالا صد در صد که نیست

ازش پرسیدی؟ جواب دقیقش چی بود؟

اگه اینجوریه واقعا خاک تو سرششش

اینجوری بخاییم فکر کنیم پس منم شبا پسرم و شوهرم میخابن تا صبح انلاینم با یکی در ارتباطم؟😄

بنظرم دلیل نمیشه چون انلاینه با کسی باشه،الان تفریح و سرگرمی اکثرمون همین نت و فیلم دیدن و اینستاگردیه....من خودم معتاد گوشیم موقع انجام هرکاری دستمه کلا.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا حالا صد در صد که نیستازش پرسیدی؟ جواب دقیقش چی بود؟ اگه اینجوریه واقعا خاک تو سرششش

چیو بپرسم؟ دعوت کرد بریم کافه گفتم دلیلش گفت همینجوری! منم گفتم اهل دیرار بی هدف نیستم... اونم دیگه درخواست نکرد ولی یه وقتا دوباره آمار داد بهم یه وقتام کلااااا انگار وجود خارجی نداره!

تاپیک پیشنهادش هست اونکه نوشتم الان پسره فکرکرده هولم

نمیدونم چی بگم والا ولی بنظرم احتمال دوس دختر داشتنش زیاده چون روبیکا دختر بی لول ریخته ک همینطوری ب ...

عه! من با روبیکا زیاد آشنا نیستم چندوقته نصب کردم

دختر بی لول که همه جا هست

کسی که از خواب پا میشه میاد روبیکا آنلاین میشه بعد به کاراش میرسه حتما پیاماشو چک میکنه دیگه!

والا منم اگه اکانت اونو چک نمیکردم اصلا نمیرفتم روبیکا چیز خاصی نداره

واتساپ سروش روبیکا چیزایی که فقط میشه باهاشون پیام داد گفتی روبیکا آنلاین پس دوست دختر داره

پس با وجود دوست دختر به من پیشنهاد داد بریم بیرون😐

الان متوجه رفتار مبهمش میشم

پیشنهاد کافه داد دلیل دعوتشو پرسیدم گفت همینجوری!

منم گفتم اهل دیدار بی هدف نیستم... دیگه نیومد پیشنهاد بده ولی مثلا نت و... همه چی قطع شده بود یه بار بهم زنگ زد!!!

یه کِرمای ریزی داره برام سوال بود اگه میخواد پیشنهاد بده چرا دلیلشو نگفت!!!

پس با وجود دوست دختر به من پیشنهاد داد بریم بیرون😐الان متوجه رفتار مبهمش میشمپیشنهاد کافه داد دلیل ...

میخاد برات تو اب نمک یا اول میخواد تو اوکی بدی بعد با اون طرف کات کنه پسرا اول جایگزین پیدا میکنه بعد میره

میخاد برات تو اب نمک یا اول میخواد تو اوکی بدی بعد با اون طرف کات کنه پسرا اول جایگزین پیدا میکنه بع ...

اه اه حالم بهم خورد مالم نیست آخه!!!

اصلا پیشنهاد نداد که بگم آره یا نه نصفه که نمیشه همون حس آبنمک داشتم خودمم، میخواد ببینه شرایطم چطوریه اگه اوکی بود پیشنهاد بده

اگه حوصله داشتی تاپیک (الان پسره فکرمیکنه هولم) رو بخون اونجا ماجراشو گفتم عنتر خانو