2777
2789
عنوان

خیانت

189 بازدید | 25 پست

وقتی یکی از زن ها و دخترا های فامیل رو عشقت انگار کراشن شوخی های ناجور میکن کنار سفره پیشش میشنن ولی خداروشکر زیاد محل نمیده عشقم من چجوری جواب شوند بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر هنوز چیزی بینتون رسمی نشده و کسی نمیدونه چیزی نباید بگی فردا هی پشتت حرف میزننهمون ک عشقت اهمیت ...

آخه چه معنی میده زن شوهر دار فامیل بره بچبس بهش شوخی شوخی دستتشم بزارع رو پای عشق من بعد اون شوهر اون زنم دنبال منه باز

خیلی ببخشید بری.ن بهش بیشعوره نفهمه آشغال غلط میکنهبا سخت ترین حالت ممکن

عوضی زن شوهر دار دستشو میزاره رو پا شلوار عشق من ولی خب خداروشکر سریع خودشو میکشه عصب بحث عوض میکنه از اینکه حداقل عشقم اینطوری نیست شانس اوردم

بنظرم بازم چیزی نبابد بگی، میشی ادم بده

این عشقم که میگم ها روش کراشم من البته یکبار ازم خواستگاری کرد و نه شنید از اون روز باهام لج افتاد و مادرش قبلا خیلی به من اهمیت میداد الان محل سگ نمیده نمیدونم میخواد حرصم بده که با زن شوهر دار خراب بحث میکنه زن تا الان ۳ تا شوهر کرد الانم جلو شوهرش چسبیده به این رو دستم تتو M زده ولی شوهر الانش اسمش م نداره