2777
2789
عنوان

درد و دل 🥲

127 بازدید | 14 پست

سلام خانوما راستش یکم دلم گرفته

شمام دلتون میسوزه واسه مادرتون ؟ برای زندگی که نکردن

یا تحقیر شدنش به دست پدرتون

چطور باهاش کنار میاین

یه جوری شدم که نمیتونم هیچی به مامانم بگم چون حس میکنم خودش به اندازه کافی غم داره و منم بگم مشکلاتمو غمگین تر میشه و اونم فک میکنه که من افسردم یا گوشه گیرم و ارتباط خوبی باهاش ندارم

با این اوصاف خیلی وقتا بخاطر اون و رفتاری که بابام باهاش داشته خشمگین میشم و بد رفتار میکنم اینکه چرا اینقد باید بدشانس باشه ک لیاقتش یه همچین مردی باشه

نمیدونم چیکار کنم 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این روزا دقیقا من همین احساس دارم ۵۳ سالشه نشنیده بودم تاحالا از زندگی گله کنه کلا زن قانعی بود تازگیا چندین بار گله کرده از زندگی بابام وبختش و گذشته اش دام براش میسوزه زندگی نکرده کلا

قبلاً دلم به حالش می سوخت الان نهالان فقط دلم به حال خودم می سوزه

منم واقعا اینکه الان باید فکر ایندم میبودم اما نشستم واسخ مامانم که ۵۰ سال عمرش تو غم و تحقیر و بدبختی گذشته گریه میکنم

همون بهتره سکوت کنی و چیزی نگی مشکلاتتتم بهش نگو مادر غصه فرزندشو بیشتر میخوره تا خودش

میدونید بیش از حد نگران هممونه یه جوری ک از فکر و حیال خوابش نمیبره تا صب بیدار میمونه میدونم مادرا همشون همینن

ولی مادر من یه ذره افراطی تره

همه چیو میریزه تو خودش

خیلی سعی میکته قوی باشه ولی میدونم داره له میشه

من مادرم چند ساله همش کار و کار و کاربابامم قدرش رو نمیدونه،تو روز ۳ ساعت استراحت ندارهدلم برای مظلو ...

الهی امیدوارم هیچ وقت سایش کم نشه یه عمر با عزت کنار بچه هاش و خانوادش داشته باشه 🥲

میفهممنمیدونم راهش چیهتو مسئول زندگی دیگران نیستیکاری هم از دستت بر نمیادپس فکر نکن بهشتلاشت رو کنچو ...

میدونی بهش توجه میکنم یا ازش دفاع میکنم نگران من میشه میگه بقیه اذیتت میکنم با این کار منم اذیت میشم

یکم فاصله میگیرم عادی رفتار میکنم حس میکنم بی رحم و بی متفاوتم تمیدوتم چیکار کنم