2821
2789

گل من

حرف میزنی قفل نکن

لازم نیست پشت هموطنش وایسی انقد وجود داشته باش که پشت حرفت بایستی

خواهشا بجای حمایت از شاهپانزه و هووش تام مورلی و بعدش هم قفل کردن تاپیکت یه اسم و کد ملی ازون ۴۰ هزار تاکشته بده. یه عکس از رقص و پایکوبی گلزار بعد از اون اتفاقات بده. البته صدها عکس و فیلم از ملت عزادار و داغدار در حال عیش و نوش و بزن و بکوب و قر تو کمر با لباس سفید همراه با دی جی و بزن و بکوب در اومده که از کلا تصور همه رو از داغ و عزا تعییر داد

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
گل من حرف میزنی قفل نکنلازم نیست پشت هموطنش وایسی انقد وجود داشته باش که پشت حرفت بایستیخواهشا بجای ...

بجث سر گلزار بود من طرف کسی نیستم

فقط میگم تخم نداشت طرف یکیو بگیره

عرضه نداشت از اوضاع کشورش حرف بزنه

تف تو شرفش

یه ایران عزاداره من اگه تا صبحم بگم نمفهمی ریپ نزن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بجث سر گلزار بود من طرف کسی نیستمفقط میگم تخم نداشت طرف یکیو بگیرهعرضه نداشت از اوضاع کشورش حرف بزنه ...

دقیقا چون نمیفهمی و مقاومت میکنی که نفهمی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃