با این مرد میشه زندگی کرد یا باید جدا شد؟اصلا محبت نمیکنه نه به زن نه به بچه ها،مدام قهر میکنه و نادیده میگیره،برای رابطه جنسی اصلا پیش قدم نمیشه و اگر نباشه هم اصلا براش مهم نیست ،ظاهر خوبی نداره،خانواده خوبی نداره،مهندسه و شغل دولتی داره با حقوق معمولی، گیر نمیده، خسیس نیست،سخت گیر نیست ، اهل خیانت نیست، دست بزن نداره و فحش نمیده
عزیزم شما بیشتر روی خودت و پیشرفتت تمرکز کن و از سیسات های زنونه استفاده کن خودش میاد سمتت
از نظر کاری خودم موفق هستم ولی خیلی خلا عاطفی دارم، حسرت یه محبت یه ناز کشیدن ، حتی رابطه .... اینا رو نمیتونم سرکوب کنم هر کاری میکنم. مجبور میشم مدام برم سمتش
اگه مثل خودش باشی میتونی زندگی کنی ولی اگه نتونی تحمل کنی طلاق هم نگیری یه عمر افسرده میشی و ناراحت ازش...شوهر خواهرم همینجوری الان بعد گذشت ۱۰ سال بازم همونه
خب سخت نیست یعنی؟اصلا محبت و توجه نداره، مثلا باباهای دیگه رو میبینم چقدر به بچه هاشون محبت میکنن یا چقدر به همسرشون اهمیت میدن. این اصلا انگار ما رو نمیبینه.. یعنی مثلا یک سال قهر باشه من نرم سمتش نمیاد و براش مهم نیست
سعی کن به خودت برسی و آرایش خوب لباس خوب رفتار خوب شوخ باش و خلاصه اخلاق شوهرت خوبه فقط اینطوری بودنش هم زیاد مشکل خاصی نیست چون مردان هر کدوم کلی مشکلات دارن
به سراغ من اگر میآیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️