2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهیچ عنوان از خود طلافروشا پرسیدم گفت بعدا هیچکس ازت نمیخرهگفتم چرا گفت تقلبی زیاد دارن فلان بهمان.ب ...

سکه پارسیان میخرن ۱-۲ میلیون مثلا

چند ماه پولشون رو جمع کنن تا سکه پهلوی و امامی بخرن؟؟؟ در اصل چند سال! تازه اگه اون گرون نشه و پول جمع بشه....

اگر از جای معتبر خریده بشه و به همونا هم فروخته بشه اصلا مشکلی نداره

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

سکه پارسیان میخرن ۱-۲ میلیون مثلاچند ماه پولشون رو جمع کنن تا سکه پهلوی و امامی بخرن؟؟؟ در اصل چند س ...

پرسیدم گفت از هر جا بخری همینه. اونروز گفت با تقرییا پنج میلیون میتونیپهلویگرمیبخری سمت ما اینجوریهپارسیانطرفدار نداره

پرسیدم گفت از هر جا بخری همینه. اونروز گفت با تقرییا پنج میلیون میتونیپهلویگرمیبخری سمت ما اینجوریهپ ...

۵ تومن پهلوی؟

سکه پهلوی در حد سکه کامل هست که

من چندین بار فروختم؛ بدون هیچ مشکلی

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

گرمی طرح پهلوی خیلی سبکا من پیرارسال خریدم یک میلیونو صد هزار

خب اونم میشه مثل پارسیان

خیر ارزش سکه پهلوی خیلی بالاتر از پارسیانه میتونیچندساله ضرب میشه من خودم شخصا با پارسیان ریسک نمیکن ...

والا پهلوی اصلا از اسمش هم مشخصه، از سال ۵۷ دیگه اصلا ضرب نشده

بعد هم کمترین وزن سکه پهلوی ؛ ربع پهلوی هست ؛ بیشترینش ۱۰ پهلوی

ارزشش هم بالاست

مگه میشه طرحهای شاه و ... الان ضرب بشه؟

اون که میگین پهلوی نیست؛ چیز دیگه هست؛ شاید عاميانه میگن پهلوی

والا پهلوی اصلا از اسمش هم مشخصه، از سال ۵۷ دیگه اصلا ضرب نشدهبعد هم کمترین وزن سکه پهلوی ؛ ربع پهلو ...

اخه ما بخاطر شوهرم چندین ساله اومدیم کردستان زندگی میکنیم طلاهای اینجا فقط پهلویه تو انواعو اقسام مدل سنتی با اسمای خاصو باحال خیلی هم ارزش داره از ده پهلوی هم بیشتر هست البته کنارهم قرار میگیرن یه اسمی داره